Skúsenosti s Dulseviou: Vedľajšie účinky a účinky na bolesti hlavy?
Ahojte. Baby, užívate niektorá AD Dulsevia? Môžem poprosiť skúsenosti, a či zaciatku užívania su nejaké veľké obtiaže? Väčšie úzkosti? Pomohli niekomu aj pri bolestiach hlavy? Veľmi pekne všetkým ďakujem🙂
@balerina2025 ahoj. Prosím prepáč, môžem sa ešte opýtať: nemala si pri Dulsevii bolesti hlavy a problém s menštruáciou? Dakujem
@180207 ahoj,.ako si si zvykla?
Ahojte dievcata, nasla som si tuto diskusiu, len som sa chcela spytat, tie co ste brali Dulexetin, resp. Dulseviu, nezostali vam nejake tbl? ja beriem tieto lieky uz 5rokov, dostali ma do kludu, beriem iba 30mg rano, ale teraz vymysleli taku srandu s predlzenymi receptami a ja uz asi 3x som si nestihla vybrat z lekarne a prepadlo to. Moja lekarka je uz zo mna nervna, ze si to nesledujem, tak mam strach jej aj volat, ze zasa mi treba rcp, lebo nemam lieky. Ak nenajdem takto cez niekoho, zajtra musim zavolat, lebo nechcem prerusovat liecbu. Mne pomohli velmi. Ak by ste niektora mala a nevyuzite, rada odkupim. prosim do ss. dakujem
Ahojte dievcata, nasla som si tuto diskusiu, len som sa chcela spytat, tie co ste brali Dulexetin, resp. Dulseviu, nezostali vam nejake tbl? ja beriem tieto lieky uz 5rokov, dostali ma do kludu, beriem iba 30mg rano, ale teraz vymysleli taku srandu s predlzenymi receptami a ja uz asi 3x som si nestihla vybrat z lekarne a prepadlo to. Moja lekarka je uz zo mna nervna, ze si to nesledujem, tak mam strach jej aj volat, ze zasa mi treba rcp, lebo nemam lieky. Ak nenajdem takto cez niekoho, zajtra musim zavolat, lebo nechcem prerusovat liecbu. Mne pomohli velmi. Ak by ste niektora mala a nevyuzite, rada odkupim. prosim do ss. dakujem
@welionka ja mám 🙂
@welionka Ahoj, 30mg sa aktualne neda zohnat, obvolala som snad vsetky lekarne.. Takze mi musela dr zvysit na 60mg, aj ked moc nechcela
ahojte, ja som nakoniec dr. volala, ale su to posledne 30mg, co mi dala, taktiez som obvolala cely slovensko a 30mg nie su...vraj je dlhodoby vypadok, tiez zvazuje 60mg, ale to moc nechcem... ak by sa u niekoho este tie 30mg nasli, budem vdacna, lebo som momentalne tak v pohode, ze sa nechcem zasa dostat do tych stavav, co som mala...a 60mg mi pride zbytocne vela... dakujem kazdej, ak mi bude vediet pomoct s tymi 30mg.
@welionka Ahoj, 30mg sa aktualne neda zohnat, obvolala som snad vsetky lekarne.. Takze mi musela dr zvysit na 60mg, aj ked moc nechcela
@doublexgirl ahoj, prosim ta a tie 60mg, to sa neda polit aspon?
@doublexgirl ahoj, prosim ta a tie 60mg, to sa neda polit aspon?
@welionka Nedaju, je to kapsulka
@welionka Nedaju, je to kapsulka
@doublexgirl a uz ich beries? nie je ti zle? alebo tocaky? na zaciatku?
@doublexgirl a uz ich beries? nie je ti zle? alebo tocaky? na zaciatku?
@welionka Beriem ano. Ziadny vedlajsi ucinok nemam..
ahojte, ja som nakoniec dr. volala, ale su to posledne 30mg, co mi dala, taktiez som obvolala cely slovensko a 30mg nie su...vraj je dlhodoby vypadok, tiez zvazuje 60mg, ale to moc nechcem... ak by sa u niekoho este tie 30mg nasli, budem vdacna, lebo som momentalne tak v pohode, ze sa nechcem zasa dostat do tych stavav, co som mala...a 60mg mi pride zbytocne vela... dakujem kazdej, ak mi bude vediet pomoct s tymi 30mg.
@welionka nevie ti doktorka doplnit tritico napriklad? k tomu
to sa tiez dava na ukludnenie a na lepsi spanok
@welionka nevie ti doktorka doplnit tritico napriklad? k tomu
to sa tiez dava na ukludnenie a na lepsi spanok
@balerina2025 to je uplne ina ucinna latka... u mna tie prechody nie su take jednoduche...ale tak ked inak nepojde, predpise mi tu 60mg, aj ked s touto 30mg mi je dobre,tak nechcem spekulovat...
@balerina2025 to je uplne ina ucinna latka... u mna tie prechody nie su take jednoduche...ale tak ked inak nepojde, predpise mi tu 60mg, aj ked s touto 30mg mi je dobre,tak nechcem spekulovat...
@welionka chapem a lekarka co na to. ked tebe staci 30, ti chce dat 60tku?
@balerina2025 Ako som ti pisala, mne tiez nechcela dat 60mg, ale ked tie 30mg maju vypadok a lieky dobre zaberaju, nemas na vyber.. Uzijes aj 60mg..
@balerina2025 30mg je uplny vypadok, vsade... v cechach, v rakusku, ani polsko nedisponuje uz 30mg... takze mi nema aku 30 predpisat...
Ahojte.Tie,kt.uživate DULSEVIU......No existuje adekvatna nahrada,keďže je vypadok....je to liek Loxentia...
V žiadnom pripade,by som nesla z 30,a, na 60 mg,.Je to veĺa.AJ Z TOBOLKY VIEŠ ODSYPAŤ....POLOVICU V POHODE.ROBILA SOM TAK Z 30MG.NA 15MG.LUXENTIA MA SILU20MG A 40MG.PROBLEM JE LEN V TOM ZE NA PREDPIS U PSYCHIATRA JE NA PLNU UHRADU..PREDPISAT MA UHRADU CEZ PIISTOVNU MOZE LEN GYNEKOLOG A UROLOG
V žiadnom pripade,by som nesla z 30,a, na 60 mg,.Je to veĺa.AJ Z TOBOLKY VIEŠ ODSYPAŤ....POLOVICU V POHODE.ROBILA SOM TAK Z 30MG.NA 15MG.LUXENTIA MA SILU20MG A 40MG.PROBLEM JE LEN V TOM ZE NA PREDPIS U PSYCHIATRA JE NA PLNU UHRADU..PREDPISAT MA UHRADU CEZ PIISTOVNU MOZE LEN GYNEKOLOG A UROLOG
@andrea2475 waw, takt o je super informacia... dakujem
dievčatá! dulsevia 30 mg sa vratila! konečne🙌

@1andrea111 a si spokojná? Je to s nimi lepšie? A ďakujem za odpoved