icon

Skúsenosti s Dulseviou: Vedľajšie účinky a účinky na bolesti hlavy?

180207
7. feb 2025

Ahojte. Baby, užívate niektorá AD Dulsevia? Môžem poprosiť skúsenosti, a či zaciatku užívania su nejaké veľké obtiaže? Väčšie úzkosti? Pomohli niekomu aj pri bolestiach hlavy? Veľmi pekne všetkým ďakujem🙂

Strana
z2
180207
autor
27. feb 2025

@1andrea111 a si spokojná? Je to s nimi lepšie? A ďakujem za odpoved

vavrenka
24. apr 2025
@180207

@balerina2025 ahoj. Prosím prepáč, môžem sa ešte opýtať: nemala si pri Dulsevii bolesti hlavy a problém s menštruáciou? Dakujem

@180207 ahoj,.ako si si zvykla?

180207
autor
24. apr 2025
@vavrenka

@180207 ahoj,.ako si si zvykla?

@vavrenka Ahoj. Nezvykla. Vrátila ma nazad na Escitil. Bolesti hlavy v kuse, bez menzesu. Ale si zlatá, že sa pýtaš. Dakujem

welionka
5. máj 2025

Ahojte dievcata, nasla som si tuto diskusiu, len som sa chcela spytat, tie co ste brali Dulexetin, resp. Dulseviu, nezostali vam nejake tbl? ja beriem tieto lieky uz 5rokov, dostali ma do kludu, beriem iba 30mg rano, ale teraz vymysleli taku srandu s predlzenymi receptami a ja uz asi 3x som si nestihla vybrat z lekarne a prepadlo to. Moja lekarka je uz zo mna nervna, ze si to nesledujem, tak mam strach jej aj volat, ze zasa mi treba rcp, lebo nemam lieky. Ak nenajdem takto cez niekoho, zajtra musim zavolat, lebo nechcem prerusovat liecbu. Mne pomohli velmi. Ak by ste niektora mala a nevyuzite, rada odkupim. prosim do ss. dakujem

erichlein
19. máj 2025
@welionka

Ahojte dievcata, nasla som si tuto diskusiu, len som sa chcela spytat, tie co ste brali Dulexetin, resp. Dulseviu, nezostali vam nejake tbl? ja beriem tieto lieky uz 5rokov, dostali ma do kludu, beriem iba 30mg rano, ale teraz vymysleli taku srandu s predlzenymi receptami a ja uz asi 3x som si nestihla vybrat z lekarne a prepadlo to. Moja lekarka je uz zo mna nervna, ze si to nesledujem, tak mam strach jej aj volat, ze zasa mi treba rcp, lebo nemam lieky. Ak nenajdem takto cez niekoho, zajtra musim zavolat, lebo nechcem prerusovat liecbu. Mne pomohli velmi. Ak by ste niektora mala a nevyuzite, rada odkupim. prosim do ss. dakujem

@welionka ja mám 🙂

doublexgirl
19. máj 2025
@welionka

@welionka Ahoj, 30mg sa aktualne neda zohnat, obvolala som snad vsetky lekarne.. Takze mi musela dr zvysit na 60mg, aj ked moc nechcela

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
welionka
29. máj 2025

ahojte, ja som nakoniec dr. volala, ale su to posledne 30mg, co mi dala, taktiez som obvolala cely slovensko a 30mg nie su...vraj je dlhodoby vypadok, tiez zvazuje 60mg, ale to moc nechcem... ak by sa u niekoho este tie 30mg nasli, budem vdacna, lebo som momentalne tak v pohode, ze sa nechcem zasa dostat do tych stavav, co som mala...a 60mg mi pride zbytocne vela... dakujem kazdej, ak mi bude vediet pomoct s tymi 30mg.

welionka
29. máj 2025
@doublexgirl

@welionka Ahoj, 30mg sa aktualne neda zohnat, obvolala som snad vsetky lekarne.. Takze mi musela dr zvysit na 60mg, aj ked moc nechcela

@doublexgirl ahoj, prosim ta a tie 60mg, to sa neda polit aspon?

welionka
29. máj 2025
@erichlein

@welionka ja mám 🙂

@erichlein ahoj, mas ss. vdaka

doublexgirl
29. máj 2025
@welionka

@doublexgirl ahoj, prosim ta a tie 60mg, to sa neda polit aspon?

@welionka Nedaju, je to kapsulka

welionka
29. máj 2025
@doublexgirl

@welionka Nedaju, je to kapsulka

@doublexgirl a uz ich beries? nie je ti zle? alebo tocaky? na zaciatku?

doublexgirl
30. máj 2025
@welionka

@doublexgirl a uz ich beries? nie je ti zle? alebo tocaky? na zaciatku?

@welionka Beriem ano. Ziadny vedlajsi ucinok nemam..

balerina2025
30. máj 2025
@welionka

ahojte, ja som nakoniec dr. volala, ale su to posledne 30mg, co mi dala, taktiez som obvolala cely slovensko a 30mg nie su...vraj je dlhodoby vypadok, tiez zvazuje 60mg, ale to moc nechcem... ak by sa u niekoho este tie 30mg nasli, budem vdacna, lebo som momentalne tak v pohode, ze sa nechcem zasa dostat do tych stavav, co som mala...a 60mg mi pride zbytocne vela... dakujem kazdej, ak mi bude vediet pomoct s tymi 30mg.

@welionka nevie ti doktorka doplnit tritico napriklad? k tomu
to sa tiez dava na ukludnenie a na lepsi spanok

welionka
30. máj 2025
@balerina2025

@welionka nevie ti doktorka doplnit tritico napriklad? k tomu
to sa tiez dava na ukludnenie a na lepsi spanok

@balerina2025 to je uplne ina ucinna latka... u mna tie prechody nie su take jednoduche...ale tak ked inak nepojde, predpise mi tu 60mg, aj ked s touto 30mg mi je dobre,tak nechcem spekulovat...

balerina2025
30. máj 2025
@welionka

@balerina2025 to je uplne ina ucinna latka... u mna tie prechody nie su take jednoduche...ale tak ked inak nepojde, predpise mi tu 60mg, aj ked s touto 30mg mi je dobre,tak nechcem spekulovat...

@welionka chapem a lekarka co na to. ked tebe staci 30, ti chce dat 60tku?

doublexgirl
1. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 Ako som ti pisala, mne tiez nechcela dat 60mg, ale ked tie 30mg maju vypadok a lieky dobre zaberaju, nemas na vyber.. Uzijes aj 60mg..

welionka
3. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 30mg je uplny vypadok, vsade... v cechach, v rakusku, ani polsko nedisponuje uz 30mg... takze mi nema aku 30 predpisat...

andrea2475
11. jún 2025

Ahojte.Tie,kt.uživate DULSEVIU......No existuje adekvatna nahrada,keďže je vypadok....je to liek Loxentia...

andrea2475
11. jún 2025

V žiadnom pripade,by som nesla z 30,a, na 60 mg,.Je to veĺa.AJ Z TOBOLKY VIEŠ ODSYPAŤ....POLOVICU V POHODE.ROBILA SOM TAK Z 30MG.NA 15MG.LUXENTIA MA SILU20MG A 40MG.PROBLEM JE LEN V TOM ZE NA PREDPIS U PSYCHIATRA JE NA PLNU UHRADU..PREDPISAT MA UHRADU CEZ PIISTOVNU MOZE LEN GYNEKOLOG A UROLOG

welionka
2. júl 2025
@andrea2475

V žiadnom pripade,by som nesla z 30,a, na 60 mg,.Je to veĺa.AJ Z TOBOLKY VIEŠ ODSYPAŤ....POLOVICU V POHODE.ROBILA SOM TAK Z 30MG.NA 15MG.LUXENTIA MA SILU20MG A 40MG.PROBLEM JE LEN V TOM ZE NA PREDPIS U PSYCHIATRA JE NA PLNU UHRADU..PREDPISAT MA UHRADU CEZ PIISTOVNU MOZE LEN GYNEKOLOG A UROLOG

@andrea2475 waw, takt o je super informacia... dakujem

rishe
22. júl 2025

dievčatá! dulsevia 30 mg sa vratila! konečne🙌

Strana
z2