icon

Skúsenosti s gastritídou

13. máj 2025

ahojte prosim ma te niekto tuto diagnoznu?
vyslami dnes pocas gastroskopie, cakam na vysledky histologie
bojimm sa

dali mi na 2,5 mesiaca balenie liekov co maju utlmit tvorbu HCL.

prosim vas kto ste si tymto presli?

dakujem za kazdu radu

cattaleia
13. máj 2025

Mala som to viac nez 20 rokov, kludne mi napis IP

autor
13. máj 2025
@cattaleia

@cattaleia dakujem napisem

autor
13. máj 2025
@cattaleia

@cattaleia a prosim vzdy zoberu vzorku pocas toho? a napisat ti napisem.

veronika2021
13. máj 2025

Mala som Gastritidu -chronicku,ale kedze mna ten nazov chronicka nezaujimal,spravila som si na odporucenie jednej znamej kvne testy na potravinove alergeny a zistila som,ze mi zapal zaludka sposobuje mliecna bielkovina.Obmedzila som mliecne vyrobky a z chronickeho zapalu sa stal ziadny zapal.Ale teda zaludok som mala v takom stave,ze sa mi zvracat chcelo aj z cistej vody,no nikto z lekarov mi nepovedal,ze to moze sposobovat nejaka potravinova intolerancia alebo alergia.Len mi predpisali klasicky lieky a to bolo ich riesenie problemu….

autor
13. máj 2025
@veronika2021

Mala som Gastritidu -chronicku,ale kedze mna ten nazov chronicka nezaujimal,spravila som si na odporucenie jednej znamej kvne testy na potravinove alergeny a zistila som,ze mi zapal zaludka sposobuje mliecna bielkovina.Obmedzila som mliecne vyrobky a z chronickeho zapalu sa stal ziadny zapal.Ale teda zaludok som mala v takom stave,ze sa mi zvracat chcelo aj z cistej vody,no nikto z lekarov mi nepovedal,ze to moze sposobovat nejaka potravinova intolerancia alebo alergia.Len mi predpisali klasicky lieky a to bolo ich riesenie problemu….

@veronika2021 prosim ta, a tebe nebrali vzorku zo zaludka? pritomm sa predsa alergie a intolerancie snad vedia zistit.
a samozrejme, aj ten helikobakter..
tiez ma vzdu odbijali len s helicidom, a dovi, lenze bolesti ja mam uz snad par rokov.
teraz som sa prekonala a sla na hadicu konecne.

autor
13. máj 2025
@veronika2021

@veronika2021 mna malokezy napina, skor mavam kyselinu niekedy riadnu, lenze ja som silny kavickar, milovnik stipalveho a sladkeho, a kava samozrejme na lacno. cele zle.