Skúsenosti s hospitalizáciou kvôli ercp vyšetreniu
Prosím bol niekto hospitalizovaný kvôli ercp vyšetreniu?.🥹🥹 Mám ísť na príjem už v stredu a vo štvrtok to budú robiť doma dve deti a ja neskutočný strach ako dlho tam.pobudnem
áno, na druhý deň som šla domov
@janka_266 čiže je šanca v piatok byť domka? A co mi treba prosím si zbaliť do nemocnice? Robili vám to v narkóze?
ak nenastane nejaký problém, napr. horúčka, tak hej, ja som prvýkrát bola týždeň v nemocnici, ale po ercp na druhý deň doma, druhýkrát som bola o deň dlhšie, lebo som mala teplotu a zimnicu, tak najskôr to muselo zmiznúť. bola som v bb a hospitalizovaná v lv.
ak nenastane nejaký problém, napr. horúčka, tak hej, ja som prvýkrát bola týždeň v nemocnici, ale po ercp na druhý deň doma, druhýkrát som bola o deň dlhšie, lebo som mala teplotu a zimnicu, tak najskôr to muselo zmiznúť. bola som v bb a hospitalizovaná v lv.
@janka_266 ďakujem krásne ❤️ mám veľké obavy neskutočne sa bojím toho vyšetrenia :(
pokiaľ to bude v narkóze, tak to bude ok 🙂
pokiaľ to bude v narkóze, tak to bude ok 🙂
@janka_266 to ešte netuším ako to bude :( len mám obrovský strach, potom ercp sú nejaké kontroly?
a kde to budete mať? ja som tiež čakala, že to bude bez, ale keď povedali, že ma uspia, tak som sa už tak nebála :D neviem kvôli čomu Vám to idú robiť, mne ho robili kvôli upchatým žlčovodom, náslende mi tam dali stent a po výbere žlčníka mi o mesiac vyberali ten stent zas
a kde to budete mať? ja som tiež čakala, že to bude bez, ale keď povedali, že ma uspia, tak som sa už tak nebála :D neviem kvôli čomu Vám to idú robiť, mne ho robili kvôli upchatým žlčovodom, náslende mi tam dali stent a po výbere žlčníka mi o mesiac vyberali ten stent zas
@janka_266 Košice, tiež kvôli upchatym žlčovým cestám, dúfam že aj mňa uspia neviem si predstaviť toto prežiť :/ a pomalej dobe ste boli vybrať žlčník?? Keď vám vybrali stent tiež bola hospitalizácia?
v októbri ERCP, v novembri žlčník, v decembri ERCP, nechceli skôr, muselo sa to upokojiť. áno, aj druhýkrát som bola hospitalizovaná, bez toho to nerobia. máte upchaté žlčové cesty a ste doma? mňa nechceli domov pustiť kým nebude ercp
v októbri ERCP, v novembri žlčník, v decembri ERCP, nechceli skôr, muselo sa to upokojiť. áno, aj druhýkrát som bola hospitalizovaná, bez toho to nerobia. máte upchaté žlčové cesty a ste doma? mňa nechceli domov pustiť kým nebude ercp
@janka_266 akurát som sa dozvedela že mi to budú robiť pri vedomí :( ja už tretí týždeň doma nik ma neriešil pokiaľ som sa cez známu nedostala k lekárovi :/
@janka_266 akurát som sa dozvedela že mi to budú robiť pri vedomí :( ja už tretí týždeň doma nik ma neriešil pokiaľ som sa cez známu nedostala k lekárovi :/
@anonym_autor fuha, tak potom dajte vedieť, že ako, lebo z toho som mala ja najväčšiu paniku. a to ste nemali žiadne príznaky? lebo ja som šla rovno od obvodnej na hospitalizáciu, celá žltá so zimnicou
@anonym_autor fuha, tak potom dajte vedieť, že ako, lebo z toho som mala ja najväčšiu paniku. a to ste nemali žiadne príznaky? lebo ja som šla rovno od obvodnej na hospitalizáciu, celá žltá so zimnicou
@janka_266 mám zvýšené gmt veľmi žltá niesom ťažkosti momentálne žiadne ach kebyže nemám strach aj o deti tak by som to inak brala :(
@anonym_autor môj mal 8 mesiacov, keď som bola hospitalizovaná 1.x, takže chápem
@janka_266 ahoj už mám po ercp no bolo to pri vedomí chvála Bohu všetko ok môžem sa opýtať ešte kedy si po ercp mala naplánovanú laparoskopiu?
Po mesiaci, čakalo sa kým sa zápal ukľudní
Po mesiaci, čakalo sa kým sa zápal ukľudní
@janka_266 mňa chceli utorok ale odmietla som tiež chcem sa dať najprv dokopy a ako si sa stravovala po ercp? Mňa ešte nechcú pustiť domov
Myslím, že väčšinu času tak striedmo 😀pre istotu
@janka_266 ja som bola skoro 2 tyzdne koli ercp v nemocnoci.
Najprv som ozltla, mala.som piesokom upchate zlcovody. 4 dni som v nemocnici nic nejedla, den pred ercp aninepila. Potom ma.viezli do ruzomberka na ercp. Triasla som sa od strachu, no vysetrenie bolo v pphode. Nastriekali mo do krku zbecitlivejici sprej, plus oblbovak do zily. Ani neviem ako a bolo po...lekari aj sestricky mili, ked ma videli, ako sa trasiem, hned dali daco na upokojenie. Potom som 2 hpdiny este lezala a viezli ma sanitkou zas do Cadce. Znovu som do,druheho dna nic nejedla ani nepila. To bolo najhorsie. A o 4 dni ma.pptom,cakal vyber zlcnika.
Ahojte, mna pravdepodobne tiež čaká ERCP v RK a mám s toho obrovský strach 🫣 nezvládnem to 😢 prosím povedzte že sa to dá prežiť
Ahojte, mna pravdepodobne tiež čaká ERCP v RK a mám s toho obrovský strach 🫣 nezvládnem to 😢 prosím povedzte že sa to dá prežiť
@24lucia24 neboj sa,,jasne, ze da. Vobec nemaj strach. Necitila.som nic. A triasla som sa od strachu. Ked.ma.videla.sestricka.a.lekar, tak mi dali na upokokenie do zily nieco. Pristup bol skvely.

áno, na druhý deň som šla domov