icon

Skúsenosti s hospitalizáciou na psychiatrii v Rožňave

18. sep 2025

Sestra nastupuje na toto oddelenie v pondelok. Mala uzkosti a lekarke sa jej nepodarilo za 3 mesiace nastavit liecbu. Je jej stale horsie tak ju poslala na hospitalizaciu. Mate niekto skusenost? Ako dlho to asi trva, sestra sa boji a ja sa o nu tiez bojim. Dakujem

anonym_43a25c
18. sep 2025

@anonym_autor preco az hospitalizacia? ona si chcela ublizit? mne nenastavili,liecbu za rok. lekarka ma poslala do prdele.liecby su rozne dlhe. len aky vyznam ma hospitalizacia? to jej budu kazdy den davat ine davky liekov alebo infuzie?

autor
18. sep 2025
@anonym_43a25c

@anonym_autor preco az hospitalizacia? ona si chcela ublizit? mne nenastavili,liecbu za rok. lekarka ma poslala do prdele.liecby su rozne dlhe. len aky vyznam ma hospitalizacia? to jej budu kazdy den davat ine davky liekov alebo infuzie?

@anonym_43a25c nechcela si ublizit len jej je coraz horsie, ziadne lieky nezabrali

billy_jean
Autor odpoveď zmazal
anonym_43a25c
18. sep 2025
@billy_jean
Odpoveď bola zmazaná

@billy_jean su tam aj sedenia? cely den sa vam venuju?

billy_jean
18. sep 2025
@anonym_43a25c

@billy_jean su tam aj sedenia? cely den sa vam venuju?

@anonym_43a25c urcite tam su sedenia, neviem ako funguje RV. Mne pomohli infuzie, guajacuran a magnezium, zazracna vec, aj na uzkosti, ked ich mas. Mnoho uzkosti prameni z krcnej chrbtice, mam ju dost v zlom stave. Tieto infuzie nemusia davat iba na psychiatrii, ale aj na neurologii, FRO klinike apd. Treba zvazit aj ine formy. Mozno si len potrebje sestra oddychnut.

anonym_1bcc4f
18. sep 2025

@anonym_autor Neviem ako tam je, ale mamina chodí do Rs a tam jej vždy pomôžu a spomínala, že v Rožňave je veaj prísnejšie aj ťažšie prípady. Ake to len co počula tam čo rozprávali tí ktorí tam už boli.

anonym_1bcc4f
18. sep 2025
@anonym_43a25c

@anonym_43a25c Vyznam to má vždy! To mi môžeš veriť. Moju mamku nikdy už nevie psychiater dať do poriadku a v Rs jej vždy pomôžu 🙏🙏

maminkadeticiek
18. sep 2025

V ziadnom.pripade nech to nelutuje.Je to od nej velmi zodpovedne a zrele ak sa citi coraz horsie nechat sa hospitalizovat.Ja mam v rodine zenu,ktora sa cely zivot nechcela dat hoapitalizovat a keby to spravila dnes mohla viest uplne iny zivot.Nech ide,urcite jej pomozu.Nie je sa coho bat,je ro nemocnica.Za odvahu jej obrovsky draim palce,bude to dobre ❤️