icon

Skúsenosti s katétrovou ablaciou srdca v CINRE

tomi95
5. jan 2025

Zdravím zajtra idem na katetrovu ablaciu srdca boli ste na tom už niekto ? Ja idem do Borov CINRE dá sa vydržať ten zákrok ? Ďakujem

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 Ja som bola v novembri ale v Košiciach.A dá sa to vydržať

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet koľko vám trval zákrok ? A bolelo to ?

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 asi zhruba 4hodiny mala som menšie komplikácie malo to trvať max 45 min. Nebolelo to absolútne len nepríjemné

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet super ďakujem potešili ste ma celkom lebo ja som s prepáčením taký posrany z takýchto zákrokov 😂

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 to aj ja som bola hrozne som sa bála ale dá sa to vydržať úplne v pohode

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet no dúfam že že to zvládnem zajtra ráno mám nástup do nemocnice prvý x v živote tam idem 😬

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet a koľko ste bola v nemocnici ?

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 ja som prišla na príjem v nedeľu v pondelok mi to robili a v utorok ma pustili.

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet ja to mám tiež tak zajtra príjem utorok mi to budú robiť a stredu vraj domov ale celkom sa bojím 😄

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 ale nebojte sa zvládnete to kľudne mi napíšte správu napíšem viac otom

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet dajte mi FB alebo niečo

palisko
5. jan 2025

Akú arytmiu ti idu ablovať? Ja som bol ale nepodarilo sa im arytmiu spustiť tak 2,5 hodiny to skúšali a nakoniec to vzdali. Dá sa to vydržať, ja som všetko pozeral na tých monitoroch a na všetko sa pýtal. Bolo to zaujímavé. Po zákroku ležíš 8 hodín s vreckami piesku na trieske kde bol zavedený katetrr.

tomi95
autor
5. jan 2025

@palisko fuuu neviem ja mám tak 120-150 pulzov v klude tak to mi idú robiť nikdy som nemal pulz vyšší ako 150 ale to mám bežne vždy ked si odmeram tlak a pulz tak mám okolo 120-150 tak neviem no a kde ti to robili ?

palisko
6. jan 2025

@tomi95 v B Bystrici. Mne to cez záchvat vytiahne na 250 bpm. Daj potom znať ako si dopadol.

klaudia587
20. jan 2025

Bola som v decembri, 4hodiny na sale a arytmiu stale rovnaká… bolelo to jak čert… som sa tam krútila od bolesti ked mi to vypalovali viackrát

tomi95
autor
20. jan 2025

@klaudia587 ja už mám tiež po ablacii a práveže ma to nebolelo vôbec ani som nevedel o tom že mi to robia akurát čo ma bolelo bol chrbát a ramena ale ešte pôjdem asi raz na to lebo aritmia mi ide z ľavej komory srdca nie z pravej

veronikabalogova
Autor odpoveď zmazal
veronikabalogova
Autor odpoveď zmazal
kikushka4
28. júl 2025
@petraivet

@tomi95 Ja som bola v novembri ale v Košiciach.A dá sa to vydržať

@petraivet dobrý deň
Ak by som vás mohla poprosiť. Ja o týždeň a bol idem do KE, vedeli by ste mi dať viac info. Vďaka a pekný deň.