icon

Skúsenosti s klinikou Hemo Medica

livii22
6. máj 2025

Ahojte máte niekto skúsenosť s touto klinickou ? Poprípade ako sa tam prihlasuje či sú dobrí. Alebo ak by mal niekto nejaký typ (východ) na dobrú hematologicku ambulanciu prosím sem s ňou. Ďakujem za každé rady 🙏🏽❤️

ikonica
6. máj 2025

Chodila som k dr. Hulikovej z Hemomediky ked este pracovala aj v Presove... Potom uz pracovala len v KE... A ja som sa dostala k jej kolegyni dr. Kazimirovej (teraz patri pod Unilabs a je v Presove na Sekcove v Procare)... Ja som spokojna, po potratoch som aj vdaka liecbe od nich donosila dve zdrave deti... Som stale pod kontrolou raz rocne kvoli zistenym dg.

livii22
autor
7. máj 2025
@ikonica

Chodila som k dr. Hulikovej z Hemomediky ked este pracovala aj v Presove... Potom uz pracovala len v KE... A ja som sa dostala k jej kolegyni dr. Kazimirovej (teraz patri pod Unilabs a je v Presove na Sekcove v Procare)... Ja som spokojna, po potratoch som aj vdaka liecbe od nich donosila dve zdrave deti... Som stale pod kontrolou raz rocne kvoli zistenym dg.

@ikonica super to som rada
Ako dlho sa čaká na termín
Viete mi povedať tak približne ?

ikonica
7. máj 2025
@livii22

@ikonica super to som rada
Ako dlho sa čaká na termín
Viete mi povedať tak približne ?

@livii22 zalezi asi kvoli comu tam clovek ide... Ja som bola po potrate a musela som cakat 3 mesiace, aby neboli skreslene vysledky...