Skúsenosti s kúpeľmi Lúčky a potrebné informácie
Ahojte, prosím máte niekto skúsenosti s kúpeľmi Lúčky? Viete mi niekto objasniť bližšie info ? Písala som im mail čo obnáša cez poisťovňu, čo treba vybaviť, ako dopredu v predstihu, poprípade priamu platbu, a odpísali mi že si mám zistiť na ich stránke. Avšak veľmi sa v nej nevyznám. Jedná sa o liečbu gynekologických záležitosti. A dalsia vec keby chce ísť partner čo musí vybaviť on, popripade či je nejaká zľava pre partnerov ako dve osoby a pod.
Veľmi ďakujem za každú radu.
@ibrunova dobrý deň prvé je potrebné ísť na poisťovňu? Od lekárky neje potrebné nic ? Odporúčanie? ďakujem
@michaelagburova no najprv musí lekárka napísať návrh na kúpeľnú liečbu, s ňou potom do poisťovne
@ibrunova Aha jasné takže gynekologická má musí odporučiť jasné tak či to poisťovňa vôbec schváli ?
@michaelagburova si po operácii či ako?
@michaelagburova Ak si po operácii, tak hneď na kontrole po prepustení z nemocnice mi doktorka povedala, že mám nárok na kúpele.
Náhodou neviete, ak by som si zaplatila dvojposteľovú izbu, či by potom mohol prísť manžel za mnou, keď sa mu bude dať? Lebo nemusí byť akurát vtedy voľná žiadna izba. Potom sa to ako platí? A ak ste tam boli po hysterektomii koľko denne bolo procedúr? Boli aj cez víkend? Sú tam aj nejaké rehabilitácie na brucho? Išla som rezom a teda potrebujem cvičiť, len neviem čo všetko sa môže. Na zákroku som bola tesne pred koncom mája. Ďakujem za odpovede
@lienka0007 oznám, že ti príde manžel vtedy a vtedy. Moja spolubývajúca tak urobila a prišiel v deň môjho odchodu. Alebo ho dajú na inú izbu a ty sa presťahuješ k nemu, len to vopred oznám na recepcii. Po hysterektómii si tam 21 dní, ja som mala 63 procefúr, mám Všeobecnú, napr. Dôvera má len 50cca.. Kúpele musíš mať vyčerpané do polroka od operácie. Procedúry sú kadejaké, ja som mala aj také, čo nesúviseli s hysterektómiou, napr. parafín.. Cvičenie je naozaj veľmi easy, nemáš sa čoho báť.. Každý deň bazén, cez víkendy som mala iba bazény, chodila som domov. Hneď by som tam šla zas.

@lens Mne vlani preplatili ešte aj polovicu cez rekreačný poukaz v práci.