icon

Skúsenosti s liečbou boreliózy: Podporte antibiotiká aj bylinkami?

smejko0123456
2. aug 2024

Ahojte mam prekonanu neliecenu boreliozu bolia ma kosti hlavne na rukach a na chodislach zo spodu niekedy aj svaly obcas.Dr mi predpisal antibiotika Doxyhexal chcem sa vas opitat ci nemate skusenosti s strankou zdravy svet Pavol Machnič ze ci je dobre si dat ku tej antibiotike aj prirodnu kuru bilin na boreliozu.ci to nebude naras vela alebo su to vyhodene peniaze?Neviem ci to moze byt borelioza ked ma nebolia klby ale kosti na rukach a zo spodu noh.Reumu nemam a osteoporozu tiez nie .Dakujem

pink_lady
2. aug 2024

Hlavne pri doxyhexale nesmies ist na slnko...
A tetracyklin je svinstvo samo o sebe /ale borelia je vacsie, takze poctivo vybrat/ a potom mozes aj prirodnu kuru na regeneraciu organizmu...

smejko0123456
autor
2. aug 2024

@pink_lady Ahoj to je kura protiparazitalna borelioza su tam take flastickx topol a ine biliny.Ja ze ci to ma zmysel alebo su to zbytocne vyhodene peniaze.

pink_lady
2. aug 2024

@smejko0123456 borelie su bakterie a nie parazity...ja som brala atb na boreliozu cely jun ...ale taketo veci som nekupovala...vyber ATB a uvidis pri odbere ci zabralo...ja idem na kontrolny odber tento mesiac....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
smejko0123456
autor
3. aug 2024

@lonely66 ahoj je to tato kura Poradil mi ju Pavol Machnič https://www.zdravysvet.sk/p/kura-protiparazital... povedal ze mam brat antibiotika 14 dni doxyhexal .Musim ju mat prekonanu uz davnejsie mozno aj pred 4 rokmi ale nemala som ziadne priznaky ani som nevedela ze som ju prekonala az teras ma bolia kosti na rukach prsty a chodidla zo spodu a ja neviem ci to je stoho.Pozri sa prosim na tu kuru .ty si brala az 7 mesiacou atb?ty si ju mala zachitenu aktivnu?

smejko0123456
autor
3. aug 2024

@pink_lady ja mam prekonanu a na infenkcnom som mala aktivnu hranicnu .ale ze s tej krvi sa neda presne urcit hodnota to mi povedal dr.Ale ja neviem ci tie bolesti mozu byt s toho.tebe sa to ako prejavovalo?Ja mam bolesti kosticiek na rukach a chodidlach hlavne a obces ma zacne boliet niekde sval po 3 dnoch prestane a tak .mozem to mat v tele tak 4 roky len mi to doteras nic nerobilo ak to je s toho

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
3. aug 2024

@smejko0123456 ja som sa nakazila pred 2 rokmi v auguste, teda, ovad ma nakazil....Mala som strasne bolesti hrudnej chrbtice, svalov chrbta, akoby som tam modriny mala, ani dotknut sa, casto mi sklbalo svalmi, krce vo svaloch, mozgova hmla...Po antibiotikach sa to vyrazne zlepsilo ...No tento tyzden mi zas sklbalo jednym svalom, tak som sa zlakla ze sa to vracia alebo co...uvidim pri odberoch

pink_lady
3. aug 2024

ono ze sa to zvykne vracat...ze ak sa stihnu bakterie zapuzdrit a roztrusit po tele tak potom v nejakych obdobiach /napr znizena imunita/ vylezu z puzdra a mnozia sa

lagunka0000
7. aug 2024

Ahojte, ja čakám na výsledky z krvi, dr ma podozrenie na borelu, ešte stále mám fľak na boku. Chcem sa opýtať či z toho môže bolieť krcna chrbtica, hlava a závraty, tie sú dosť nepríjemné, potom ma bolia akoby rebrá aj na dotyk a akoby kosti na prostredníku pravej ruky. Neviem čo má postipalo ale kliešť to nebol

vikiiiiiiii33
16. aug 2024

@lagunka0000 ja mam to iste. A tiež neviem o tom, že by ma kliešť poštípal. A to som bola na toľkých vyšetreniach, že dovidenia. (Reumatolog, neurolog, rehabilitačny doktor, MRI mozgu, rengen hrudnika a krčnej, atd. Rozmýšľam nad homeopatom, lebo moj problem uz tri mesiace pretrvava. A nepamätám si deň, kedy by som sa bez bolestí poriadne vyspala.

lagunka0000
17. okt 2024

@vikiiiiiiii33 ja mám ísť v novembri na kontrolné zobratie krvi, dúfam že už tam nič nebude lebo ak budú stále vysoké hodnoty znovu musím vybrať tri dávky antibiotík

klacid
17. apr 2025

@pink_lady Prosim ťa ake si brala atb

pink_lady
17. apr 2025

@klacid azitromycin, sumemed (to je ta ista ucinna latka, ale z tych prvych som strasne s*ala, z tych druhych uz menej 🙂, potom doxyhexal a teraz budem zas brat, ale radsej by som uz asi infuzie

lagunka0000
17. apr 2025

@pink_lady prosím ťa a stále máš pozitívnu borelu? Mne už vyšla negatívna a stále sa cítim zle, slabosť a mierne tŕpnutie noh

pink_lady
17. apr 2025

@lagunka0000 ano stale 🤐

lagunka0000
18. apr 2025

Dievčatá bola som v decembri na infektologii, tam mi brali krv asi dva krát a poslali do niekoľkých laboratórií a vraj borela negatívna, ja však znovu začínam sa cítiť takú slabosť v nohách, jemne brnenie a tŕpnutie, môže sa to zase vracať? Aj takto sa môže prejaviť borela?

vikiiiiiiii33
14. jún 2025
@lagunka0000

Dievčatá bola som v decembri na infektologii, tam mi brali krv asi dva krát a poslali do niekoľkých laboratórií a vraj borela negatívna, ja však znovu začínam sa cítiť takú slabosť v nohách, jemne brnenie a tŕpnutie, môže sa to zase vracať? Aj takto sa môže prejaviť borela?

@lagunka0000 neskúšala si navštíviť Reumatologa? Mňa už bolia kĺby pomaly rok a všetko negatívne. Ešte aj na MRI som bola kĺbov a nič sa nezistilo.

lagunka0000
15. jún 2025
@vikiiiiiiii33

@lagunka0000 neskúšala si navštíviť Reumatologa? Mňa už bolia kĺby pomaly rok a všetko negatívne. Ešte aj na MRI som bola kĺbov a nič sa nezistilo.

@vikiiiiiiii33 bola som mr krčnej chrbtice, tam niečo zistili a ešte mám ísť na emg ruky a nohy, tak uvidíme

vikiiiiiiii33
15. jún 2025
@lagunka0000

@vikiiiiiiii33 bola som mr krčnej chrbtice, tam niečo zistili a ešte mám ísť na emg ruky a nohy, tak uvidíme

@lagunka0000 tak držím palce.

lagunka0000
15. jún 2025
@vikiiiiiiii33

@lagunka0000 tak držím palce.

@vikiiiiiiii33 ďakujem, keď mi brali krv na reumaticky faktor tak bolo ok,

vikiiiiiiii33
15. jún 2025
@lagunka0000

@vikiiiiiiii33 ďakujem, keď mi brali krv na reumaticky faktor tak bolo ok,

@lagunka0000 mne ho brali dvakrát, a potom ma poslali na MRI aby vylúčili nejaku brecheterovu chorobu či ako sa to volá,

lagunka0000
16. jún 2025
@vikiiiiiiii33

@lagunka0000 mne ho brali dvakrát, a potom ma poslali na MRI aby vylúčili nejaku brecheterovu chorobu či ako sa to volá,

@vikiiiiiiii33 bože to je aká choroba? Dúfam že výsledky boli ok

vikiiiiiiii33
16. jún 2025
@lagunka0000

@vikiiiiiiii33 bože to je aká choroba? Dúfam že výsledky boli ok

@lagunka0000 to je nejaká reumaticka choroba čo sa týka chrbta. A vám tá bolesť vráža do jednej strany nohy a ruky?

lagunka0000
16. jún 2025
@vikiiiiiiii33

@lagunka0000 to je nejaká reumaticka choroba čo sa týka chrbta. A vám tá bolesť vráža do jednej strany nohy a ruky?

@vikiiiiiiii33 mne trpli a mravcili ruky a nohy, také ako z gumy som ich mala a akoby neboli moje