Skúsenosti s liečbou SIBO
Ahojte, otváram túto tému z dôvodu že Normix mi vôbec nepomohol. Držal som food map diétu ale mám taký pocit že mi bolo ešte horšie. Ma niekto skúsenosti ako sa toho zbaviť ? Nejaké iné antibiotiká ? Nejaká iná cesta ?
Skus oreganovy olej, mne to pomohlo.
@anonym_autor a urcite mas sibo? Mne Normix zabral okamzite, za pol dna to bolo vidiet.
@anonym_autor a urcite mas sibo? Mne Normix zabral okamzite, za pol dna to bolo vidiet.
@simsalabim áno mám bol som pred asi 4 mesiacmi na teste.
@simsalabim aké si mala prosím príznaky ? Mne je niekedy pár týždňov super a potom to príde keď ma boli brucho medzi rebrami
@anonym_autor ocot
@ivicatolic to fakt ? Alebo si zo mňa robíš dobrý deň ?
@simsalabim áno mám bol som pred asi 4 mesiacmi na teste.
@anonym_autor tak by som sla naspat k dr, ked Normix nepomohol. Priznaky som mala hlavne neskutocna, naizsj nedkutocna plynnatost, ale iba v lahu, kasovita stolica - rano som musela ist okamzite, ako som sa postavila.
Skus oreganovy olej, mne to pomohlo.
@anjelok ako si ho prosím brala ? Vieš aj názov ktorý to bol ?
@ivicatolic to fakt ? Alebo si zo mňa robíš dobrý deň ?
@anonym_autor nerobím, nám ocot doma pomáha, muž má stále tráviace problémy/ po odstránení žlčníka/, tak po dúškoch popíja/ zriedený/, jemu to trochu pomáha, ocot ničí toxíny a parazity, mne pomohol na ďasná, začali krvácať a paradent, mne sa zahojili
@anonym_autor ja som tiez po dobrati atb mala pocit, ze nie som uplne vyliecena. Ako pomohli, priznaky sa zmiernili, ale nepresli uplne. Potom som brala ten oreganovy olej a uz to bolo zase lepsie. Tento som brala https://www.vitatrend.sk/oreganovy-olej-vitatre... a brala som ho, ako je tam napisane, kvapkala som do olivoveho oleja.
@anjelok ako si ho prosím brala ? Vieš aj názov ktorý to bol ?
@anonym_autor na Sibo je dobrá Keto diéta na 3-4 týždne, postupne vynechávať sacharidy, nie naraz. Samozrejme potom užívať probiotika.
Pri probiotikach pozor, tie bezne dostupne obsahuju latky nevhodne pri fodmap ako napr. inulin.
Mne liecba pomohla ciastocne. Brala som normix a 6 mesiacov drzala striktne fodmap. Nevyriesilo to vsetky moje traviace problemy (extremna plynatost sa zmiernila na plynatost avsak zapchy zostali) ale prestala som chudnut a kontrolne testy sibo nasledne vylucili.
U mna vsak sibo bola pridruzena diagnoza, ktora vznikla v dosledku mojich problemov, nebola to pricina.

@anonym_autor ocot