icon

Skúsenosti s liečením v neuropsychiatrii Pezinok

jankak72
29. apr 2025

Máte s ňou skúsenosti? Pôjdem tam na liečenie tak by som chcela vedieť ako to tam prebieha atď.

kacena4
30. apr 2025

my mame neuropsychistriu? ci len psychiatricku liecebnu. tak ako v oazdej nemocnici, prijem oddelenia. drzim palceky

marianarem
30. apr 2025
@kacena4

my mame neuropsychistriu? ci len psychiatricku liecebnu. tak ako v oazdej nemocnici, prijem oddelenia. drzim palceky

@kacena4 V Pezinku je neuropsychiatricka klinika.

evkamotka
30. apr 2025

Ja som bola na psychosomatickej klinike, tento mesiac ma prepustili. Viem ze pacienti su vekovo starsi az stari, priprav sa. Lekarky mile. Strava v globale fajn ale vezmi si na spestrenie vlastnu zeleninu, ovocie.

evkamotka
30. apr 2025

A je to tam prerobene, ziadny socik

evkamotka
30. apr 2025

Este mi napadlo, ludia tam bezne na chodbe odpadnu, nezlakni sa. To sa neda ustrazit

jankak72
autor
1. máj 2025
@evkamotka

Este mi napadlo, ludia tam bezne na chodbe odpadnu, nezlakni sa. To sa neda ustrazit

@evkamotka fiiiha tak to není bohviečo a ako to funguje s programom? Nejaké aktivity alebo chodenie von alebo tak? Na ako dlho si tam bola? 😅 A izby ?

evkamotka
1. máj 2025
@jankak72

@evkamotka fiiiha tak to není bohviečo a ako to funguje s programom? Nejaké aktivity alebo chodenie von alebo tak? Na ako dlho si tam bola? 😅 A izby ?

@jankak72 cela budova je prerobena. Program neviem ja som bola na inej klinike. Ale mozno hlavicka a lampa. To boli u nas skupiny na trenovanie kognitívnych funkcii. Asi budete mat podobne. Rezim volneho pohybu je B-mozes byt len na oddeleni. B+C navsteva alebo iny pacient co ma C tak s nim smies von ale len po areáli. C-neviem ci davaju na neuro aj cecko, v takom rezime sa mozes volne pohybovat po areali. Mimo areal smies len na prieppustku od dr. Bola som tam tri mesiace. Rano sme mali všetci spolu rannu komunitu, kazdy vravel ako sa ma. Vecer bol vecerny klub-hry atd. My sme mali aj terapiu, indiv, skupinovu, pohybovu, edukaciu atd. Je tam aj rehab klinika, postazuj sa na chrbat, nech ti predpisu raselinu 😀

evkamotka
1. máj 2025

Oprava B-mozes von len so sestrickou, byvali zadane casy prechadzok
Dalo sa vypytat aj do posilky alebo dielnicky, to treba pýtať povolenku od dr

jankak72
autor
2. máj 2025
@evkamotka

Oprava B-mozes von len so sestrickou, byvali zadane casy prechadzok
Dalo sa vypytat aj do posilky alebo dielnicky, to treba pýtať povolenku od dr

@evkamotka ďakujem, fuu 3 mesiace ? Viem, že je to na dlhšie pobyty a s tým tiež počítam aj ja na minimálne mesiac tam určite budem, ale neurológička mi spomínala, že ty si môžeš povedať, kedy chceš už ísť domov, tak neviem či sa to teda tak dá

evkamotka
2. máj 2025
@jankak72

@evkamotka ďakujem, fuu 3 mesiace ? Viem, že je to na dlhšie pobyty a s tým tiež počítam aj ja na minimálne mesiac tam určite budem, ale neurológička mi spomínala, že ty si môžeš povedať, kedy chceš už ísť domov, tak neviem či sa to teda tak dá

@jankak72 samozrejme pacienti su hospitalizovani dobrovolne, vies podpisat reverz a ides. Tam nie si vazen. U nas zopar podpisalo reverz a par sa dohodlo odísť skor. Ked tam budeš, sama uvidis, kolko casu potrebujes, kedy sa ti zlepší tvoj prob.

evkamotka
2. máj 2025

Budes tam v bezpeznom prostredi so sestrickami a lekarkami, je to v tomto fakt luxusne, ze budete vediet na probleme velmi aktívne pracovat

jankak72
autor
4. máj 2025
@evkamotka

@jankak72 samozrejme pacienti su hospitalizovani dobrovolne, vies podpisat reverz a ides. Tam nie si vazen. U nas zopar podpisalo reverz a par sa dohodlo odísť skor. Ked tam budeš, sama uvidis, kolko casu potrebujes, kedy sa ti zlepší tvoj prob.

@evkamotka aspoň že tak, super. 🙂))

evkamotka
4. máj 2025
@jankak72

@evkamotka aspoň že tak, super. 🙂))

@jankak72 ved a co ta odradza?