Skúsenosti s liekmi Citalec a Trittico
Ahojte, máte niekto reálnu skúsenosť s tými liekmi? Mne ich predpísala psychiatrička, užívam ich necelé dva týždne a zatiaľ nič. Vedľajšie účinky nemám, len po tritticu mám sucho v ústach. Ja ani neverím, že mi tie lieky pomôžu na moje úzkosti a depresie. Má niekto ozaj reálnu skúsenosť s tými liekmi, že mu fakt pomohli? Ráno beriem 20 mg Citalec a večer 2/3 trittica. Kedy môžem reálne očakávať, že sa moj stav zlepší?
Po citalec sa môj stav rapídne zhoršil
@anonym_c1814b a koľko si ich užíval, myslím ako dlho? A potom si zmenil AD či ako? Pomohli ti iné, či?
@petrus222 ahoj, ja užívam Eliceu 1 ráno a Tritico 1/3 tablety večer. Predtým som užívala Citalec 10 mg 1 ráno + Kventiax 100 mg 1/2-0-1/2. Zmenu liekov hodnotím kladne
@petrus222 ahoj, ja užívam Eliceu 1 ráno a Tritico 1/3 tablety večer. Predtým som užívala Citalec 10 mg 1 ráno + Kventiax 100 mg 1/2-0-1/2. Zmenu liekov hodnotím kladne
@lenicka2506 a uspáva ťa ten Trittico? Lebo mne zatiaľ nepríde ako dobrý uspávač...
@lenicka2506 a uspáva ťa ten Trittico? Lebo mne zatiaľ nepríde ako dobrý uspávač...
@petrus222 spí sa mi lepšie ako po Kventiaxe, nebudim sa už v noci, prespím až do rána kým zvoní budík
@petrus222 spí sa mi lepšie ako po Kventiaxe, nebudim sa už v noci, prespím až do rána kým zvoní budík
@lenicka2506 a od začiatku užívania či až po určitom čase? A akú dávku beriete?
@lenicka2506 a od začiatku užívania či až po určitom čase? A akú dávku beriete?
@petrus222 po týždni cca. Tritico 1 tretina večer a Elicea 1 ráno
@petrus222 po týždni cca. Tritico 1 tretina večer a Elicea 1 ráno
@lenicka2506 Tak ja dúfam, že mne tiež pomôže na moje úzkosti a stresy, ktoré mám pred spaním vždy akosi nahromadené...ja beriem 2/3 zo 150, čiže 100, a ak sa ešte môžem opýtať, o ktorej večer ho beriete? Ja o siedmej večer a o deviatej idem spať.

Po citalec sa môj stav rapídne zhoršil