Skúsenosti s liekom Arketis na úzkostné poruchy
Arketis - mate niekto skusenosti s týmito ?
Inak by som sa chcela opytat celkovo, beriem ad uz stvrty mesiac, konkrétne paretin 30mg teraz mi to zamenila za arketis vravela ze to je to iste .. viem ze vsetci to maju inak, ale citala som vela žien co pisali a vraveli ako im ad zmenili zivot, ako je z nich uplne novy clovek atd .. ja beriem uz za tyzden 4 mesiace, a ano, urcite je mi lepsie, beriem na panicku poruchu a úzkosti, ale urcite nie tak aby som mohla povedat ze je zomna novy clovek .. viem konecne fungovat, ale nemozem povedat ze som natom 100% tak ako pred tym .. doktor mi na kontrole povedal ze mam asi aj taku uzkostlivejsiu povahu, takze lieky mi nezmenil - iba za ten arketis lebo paretin ma asi výpadok .. ake mate prosim vy skusenosti ?
A chodis na terapiu?
@anonym_autor tiež mi psychiatricka predpisala paretin len ma výpadok tak mi dala arketis ja som ho po týždni vysadila mala som snáď všetky vedľajšie účinky čiže mne nepomohol. Ale každý človek to ma inak
@anonym_autor mám Arketis asi 10 rokov už, pomohol.
Pribrala som asi 20 kg, už dva roky ho postupne vysadzam, nemôžem ho ale vysadiť, tie stavy čo mám sú hrozné, nie psychické ale fyzické.
Vysoky tlak keď spím, potenie , živé sny…..
Musela som sa vrátiť k užívaniu, teraz mám 5 dni v týždni, o pol roka začnem zasa vysadzovať ďalšiu tabletku

Ja som brala 18 rokov Seroxat a Paretin neskôr. Staré dobré časy, skvele mi bolo s týmto liekom. Potom prestal učinkovať a nastalo peklo, už žiadne AD nie sú také, ako bol tento liek.