icon

Skúsenosti s liekom Betahistin Actavis 24 mg počas kojenia

gaga24
18. nov 2019

Dobrý deň,jedol niekto tento liek popri kojeni?Či tu má niekto s tým skúsenosť? ďakujem

bleblu
18. nov 2019

Liek je viazany na lek.predpis, ak ti ho predpisali, lekarovi si hadam povedala, ze kojis, ci? Myslim, ze sa neodporuca pri koheni. Precitaj si letak. Ja som ho brala, ake nie pri tehu a kojeni

gaga24
autor
18. nov 2019

@bleblu Áno,povedala som dr ,takže mi kázala dať si pol tablety

bleblu
18. nov 2019

@gaga24 tak mali by to byt ok, tento liek v podstate nema extremne neziaduce ucinky. Mozno bude babo len ospalejsie, moze tak posobit. Pokial ti ho dali kvoli vertigu, odporucam hlavne cvicit specialne manevry, tie zaberaju celkom rychlo

gaga24
autor
18. nov 2019

@bleblu Zajtra pôjdem s malou k detskej dr tak sa ešte na to preistotu opýtam 😉.A ano,mávam závraty len ešte to nemám dosetrene čo to je.A ak myslíte tie cviky tak mi dala nejaký letáčiky dr,tak hádam to myslíte

bleblu
19. nov 2019

@gaga24 ano tie, su velmi ucinne😊

19zuzi67
26. jún 2021

@bleblu mohla by som Vás poprosiť o radu , aké cviky konkrétne,, ďakujem pekne, Zuzana🙂

janka2007i
8. nov 2023

Chcem sa spitat mne toto iste predpísali na závrate tak neviem ci to brat alebo nie. Lebo neurológ to nechal na mna na pohotovisty 🫣

gaga24
autor
9. nov 2023
gaga24
autor
9. nov 2023

@janka2007i Dobrý deň,ja som to užívala aj popri kojeni ale nie dlhú dobu a nebol žiadny problém