Skúsenosti s liekom Kisqali
Skúsenosti s liekom Ribociclib (Kisqali)
Ahojte dievčatá.Mam rakovinu prsníka a začínam s hormonálnou terapiou.Mate niektorá skúsenosti s liekom Kisqali a jeho nežiaducimi účinkami? Aké boli a ako ste ich zvládali??
Ahoj ja užívam Kisqali už 3r. ,nemám žiadne nežiadajúce účinky,akurát čo mám sú krvné malinké podliatiny na nohe (lýtko) a mám nízke biele krvinky.
@erimari ahoj no ja som teraz skoro v polovici prvého cyklu a zatiaľ tiež nič strašné...som len unavená častejšie a boli ma niekedy celé telo ako pri chripke ale to je vraj normálne...zajtra idem prvýkrát na krv po dvoch týždňoch a v pondelok na kontrolu tak som zvedavá
Ja som užívala 3 tabl.denne po dobu 3týž. potom týždeň pauza ale kôli bielym krvinkám sa mi znížila dávka na 2tabl.denne ,no mne bude dokt. meniť liečbu lebo sa mi zhoršili výsledky
Ja som užívala 3 tabl.denne po dobu 3týž. potom týždeň pauza ale kôli bielym krvinkám sa mi znížila dávka na 2tabl.denne ,no mne bude dokt. meniť liečbu lebo sa mi zhoršili výsledky
@erimari ja mam tiež také isté dávkovanie...a ktoré výsledky mate zlé?
@erimari ja mam tiež také isté dávkovanie...a ktoré výsledky mate zlé?
@bullovabronislava onkomarker mi išiel hore,našli mi novú metastázu

Ahoj ja užívam Kisqali už 3r. ,nemám žiadne nežiadajúce účinky,akurát čo mám sú krvné malinké podliatiny na nohe (lýtko) a mám nízke biele krvinky.