icon

Skúsenosti s liekom Montelukast Teva 4 mg

vparisova
10. jún 2025

Poprosím pozitívne i negatívne skúsenosti s týmto liekom.
Ďakujem.

katarinaba
10. jún 2025

Synovi velmi pomohol, teraz uziva tusim 5 mg kedze je starsi. Negativne skusenosti a ani vedlajsie ucinky nema.

luccija
10. jún 2025

@vparisova iba pozitivne

vparisova
autor
10. jún 2025
@katarinaba

Synovi velmi pomohol, teraz uziva tusim 5 mg kedze je starsi. Negativne skusenosti a ani vedlajsie ucinky nema.

@katarinaba Obávam sa, keď ho bude po rokoch vysádzať, či si telo poradí bez tohto lieku

katarinaba
10. jún 2025
@vparisova

@katarinaba Obávam sa, keď ho bude po rokoch vysádzať, či si telo poradí bez tohto lieku

@vparisova tak toto netusim. Momentalne som vdacna, ze je dieta bez namahoveho kasla a zachvatov, bolo to neunosne aby sa mi aj pri smiechu dusil. Uvidime co bude, ked k tomu pride. Mozno niekto napise, kto ho uz vysadil.

alenamihal
10. jún 2025

Obom synom velmi pomohol..aj ked uz mame 5mg..ale pouzivame ho len 3mes vkuse 1x za rok..

zuzinabila
10. jún 2025

pozitívne, odskúšané rokmi a na viac deťoch. dcéra má už dokonca pár rokov vysadený, aké problémy pri vysádzaní myslíš? bud ho telo potrebuje, alebo nepotrebuje a poradí si bez lieku

vparisova
autor
10. jún 2025
@zuzinabila

pozitívne, odskúšané rokmi a na viac deťoch. dcéra má už dokonca pár rokov vysadený, aké problémy pri vysádzaní myslíš? bud ho telo potrebuje, alebo nepotrebuje a poradí si bez lieku

@zuzinabila
Aha, ďakujem
Chcela som vedieť či je návykový
Ďakujem za skúsenosť

vparisova
autor
10. jún 2025
@alenamihal

Obom synom velmi pomohol..aj ked uz mame 5mg..ale pouzivame ho len 3mes vkuse 1x za rok..

@alenamihal
Ide o jesenné mesiace?

vparisova
autor
10. jún 2025
@zuzinabila

@zuzinabila
Prosím Vás a od kolkeho roku dcérka brala montelukast a akú dlhú dobu?

alenamihal
10. jún 2025
@vparisova

@alenamihal
Ide o jesenné mesiace?

@vparisova ako tak sledujem,tak sa mu to meni...ale posledne 2roky na jar