Skúsenosti s liekom Montelukast Teva 4 mg
Poprosím pozitívne i negatívne skúsenosti s týmto liekom.
Ďakujem.
Synovi velmi pomohol, teraz uziva tusim 5 mg kedze je starsi. Negativne skusenosti a ani vedlajsie ucinky nema.
@katarinaba Obávam sa, keď ho bude po rokoch vysádzať, či si telo poradí bez tohto lieku
@katarinaba Obávam sa, keď ho bude po rokoch vysádzať, či si telo poradí bez tohto lieku
@vparisova tak toto netusim. Momentalne som vdacna, ze je dieta bez namahoveho kasla a zachvatov, bolo to neunosne aby sa mi aj pri smiechu dusil. Uvidime co bude, ked k tomu pride. Mozno niekto napise, kto ho uz vysadil.
Obom synom velmi pomohol..aj ked uz mame 5mg..ale pouzivame ho len 3mes vkuse 1x za rok..
pozitívne, odskúšané rokmi a na viac deťoch. dcéra má už dokonca pár rokov vysadený, aké problémy pri vysádzaní myslíš? bud ho telo potrebuje, alebo nepotrebuje a poradí si bez lieku
pozitívne, odskúšané rokmi a na viac deťoch. dcéra má už dokonca pár rokov vysadený, aké problémy pri vysádzaní myslíš? bud ho telo potrebuje, alebo nepotrebuje a poradí si bez lieku
@zuzinabila
Aha, ďakujem
Chcela som vedieť či je návykový
Ďakujem za skúsenosť
Obom synom velmi pomohol..aj ked uz mame 5mg..ale pouzivame ho len 3mes vkuse 1x za rok..
@alenamihal
Ide o jesenné mesiace?
@zuzinabila
Prosím Vás a od kolkeho roku dcérka brala montelukast a akú dlhú dobu?
@alenamihal
Ide o jesenné mesiace?
@vparisova ako tak sledujem,tak sa mu to meni...ale posledne 2roky na jar

Synovi velmi pomohol, teraz uziva tusim 5 mg kedze je starsi. Negativne skusenosti a ani vedlajsie ucinky nema.