icon

Skúsenosti s liekom Norethisteron zentiva

marosko08
26. jún 2012

ahojte dievcence.chcem sa spytat,ci ste niektora uz uzivali NORETHISTERON zentiva.ci Vam pomohol,ci ste z neho nepribrala a v akych davkach ste ho brali????ja to beriem koli castemu krvacaniu,aj ked uz mam po prvidelnom mesacnom cikle..dakujem za odpovede.kata

cryzee
Odpoveď bola odstránená
niki381
Odpoveď bola odstránená
michelleg
Odpoveď bola odstránená
monika8392
Odpoveď bola odstránená
monika8392
Odpoveď bola odstránená
cryzee
Autor odpoveď zmazal
xenkyyy
Odpoveď bola odstránená
slniecko154
Odpoveď bola odstránená
slniecko154
Odpoveď bola odstránená
viera147
Odpoveď bola odstránená
slniecko154
Odpoveď bola odstránená
mokani
Odpoveď bola odstránená
tess2604
Odpoveď bola odstránená
janulienka85
Odpoveď bola odstránená
tess2604
Odpoveď bola odstránená
xxxxxnnnnn
25. júl 2016

Ahojte,

vzhľadom na to, že diskusia sa uberá nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. Poprosím všetky užívateľky, aby sa vrátili k pôvodnému názvu diskusie "Skúsenosti s liekom Norethisteron zentiva ". Zakladateľka diskusie prosí o osobné skúsenosti s uvedeným liekom.

Posledné komentáre sa týkali len Vášho dopytu po lieku, po prípade predaja z Vašej strany.
Žiadam Vás, aby ste pridávali len komentáre, ktoré súvisia s pôvodným názvom diskusie.
V opačnom prípade budem nútená diskusiu uzamknúť.

Pekný deň
Adminka fóra

oblecenieavecicky
24. sep 2016

Baby, chcem sa spytat, ci mate skusenost s tym, ze Norethisteron uplne rozhadze cyklus. Brala som ho zopar dni kvoli tomu, aby som nemala menstruaciu na dovolenke. Po vysadeni prisla cca do 4 dni avsak dalsia uz nie. Dnes mam uz 37.den cyklu a predtym som mala ms kazdych 29-31 dni. Tehotna by som nemala byt, len neviem, ci mam este cakat alebo utekat k dr.na vyvolavacku. Mohol to sposobit ten Norerhtisteron? Dakujem

evina313
26. sep 2016

@oblecenieavecicky ja som ho brala len par dni...lekar povedal že ked to vysadim, tak do 3 dni dostanem normalne menzes. nedostala som, až normálne na dalsi cyklus, čiže cca o 28 dni. Mne rozhadzal, ja ho už brat nebudem.

nik0lka
13. okt 2016

ahojte chcela by som sa spytat ci pri brani tohto lieku a da otiehotniet dakujem za nazory 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
alina96
6. apr 2017

Ahojte babenky kúpim súrne norethistheron. Admin mi to zmaže tak prosím správu. Ďakujem ;)

otka
6. aug 2017

Ahojte uzivala som norethisteron zentiva aby som odialila menstruaciju koli dovolenke.ked som brala tabletky tak vsetko vpohode.ale po 1tt co som ich prestala brat tak ma boli hlava.som nafuknuta.prehana ma.nechuti mi jest.boli ma zaludok.nervozna som. Menstruaciju som dostala na 3den ako som vysadila tabletky.mala som ich uplne slabe.ma niekto podobne skusenosti ako ja?

otka
6. aug 2017

Este som zabudla mam navali tepla.je mi na grcanie.neviem ako budem fungovat.poradte nieco na zlepsenie?

veronicka1901
6. aug 2017

Ja som uzivala minuly mesiac, nemala som ziadne negativne ucinky. Brala som 10 dni. MS prisla do 4 dni od vysadenia, bola standardna.

kendys
18. mar 2018

Ahojte zienky prosim vas nemate niektora nutne surne potrebujem hned kupim cele balenie tabletky NORETHISTERON 45x5mg hned kupim nutneeee
Dakujem
0904220323

kendys
6. apr 2018

Ahojte baby nemate niekto prosiiiiim surne na predaj tbl.NORETHISTERON cele velke balenie?Surne na buduci tyzden do konca musim zacat uzivat
Dakujem surne zhanam kupujeeeeem

katka0123
4. máj 2018

@minka77 ahoj, mam presne rovnaku otazku ako si mala ty. Mas na nu odpoved vlastnou skusenostou? Dakujem!

kendys
13. máj 2018

Ahojte zienky prosim vas nemate niektora nutne surne potrebujem hned kupim cele balenie tabletky NORETHISTERON 45x5mg hned kupim nutneeee
Dakujem
0904220323

kendys
13. máj 2018

Dakujem
0904220323

kendys
13. máj 2018

Ahoj viem ze je to davno co ste pisali ale chcem sa opytat a zaroven vas poprosit nutne surne potrebujeeeeem norethisteron tbl. velke balenie.A ci by ste mu nevedeliiii prosiiim pekne zohnat ci poradit kde ich hneeeed zohnat najolji nemam doktora a v nasich lekarniach mi nedaju nikde na volno

Zienky prosim vas niektoru a surne zohnatie ich
Dakujeeeeeem