Skúsenosti s make upom na mastnú, suchú a staršiu pleť

janhe
5. jan 2017

Ahojte 🙂 pomalicky sa opat zacnem po rodicicovskej ,,dovolenke,, vratit spat do prace a socializovat sa 😂
Chcem uz svoju robotu posunut na profi uroven 😊 Zlate maminky poprosim vas vsetky co mate mastnu plet, suchu plet a aj zienky co nas uz trapia hlbsie vrasky poradte mi ake makeupy su pre vas topky.
Zaujimam sa o makupy s extra krycimi schopnostami pri mastnej pokozke,
Pri suchej o kryciu schopnost a ktory nevysusa vasu citlivu pokozku
A pri starsej pleti o makeup kryci no rovnako aj so schopnostou aspom trocha prekryt ci zjemnit vrasky.
Neziadam vas o reklamy na vase pridukty a rovnako neziadam o blbe konentare, toto vsetko bude odignorovane mnou a aj SLUSNYMI MAMINKAMI ,POPROSIM nech da mi tu nerozvyjaju zbytocne blbosti!
Kedze chcem pre svojich ludi to naj nechcem dbat na reklamy ale na skusenosti priamo od uzasnych zienok ❤️❤️❤️ Dakujem za kazde mile info a typ od vas ❤️

janhe
autor
5. jan 2017

Pardon za chyby -male pismenka na mobile ❤️

jennycs
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janhe
autor
5. jan 2017

@jennycs dakujem no ja viem co mi sedi
A viem co vsetko treba
Ja sa pytam s akou znackov su baby spokojne pri takej a takej pokozke to je vsetko

anina37
6. jan 2017

ahoj, ja mám zmiešanú pleť a staršiu. ale nakolko je bezproblémová tak stačí zjednotiť.používam EL double wear verziu light plus puder na T-zonu...predtým som vyskúšala množstvo bb aj cc krémov, makeupov až som našla tento ❤ za mňa TOP. vrásky prekrývam korektorom od catrice ale len občas.

simsalabim
6. jan 2017

Ja mam suchu, niekedy (hlavne v zime) az supinatu pokozku a vyhovuje mi Bourjois Healthy mix Radiance Reveal. Na nom jedinom mi nie je vidno suche supinky na pokozke. Samozrejme, pouzivam pod to kremy na suchu / velmi suchu pokozku.

zarrinka
6. jan 2017

Ja mam mastnu az zmiesanu plet. Taky mix a presla som uz skoro vsetky znacky. Momentálne je pre mna uplne naj Revlon. Je trvacny, dobre kryje 🙂

janhe
autor
6. jan 2017

@anina37
@simsalabim
@zarrinka dakujem krasne za info baby , kazda skusenost sa mi zide aby sim mohla urobit vsetko pre spokojnost ❤️ Ste zlate 😊

eryykah
6. jan 2017

Plet sa Masti mozno aj preto ze je dehydrovana takze dobry lahky hydra zaklad,napr. Clarins Multiactive day, Hydraquench... pozri Elizabeth Arden Flawless finish nude, Armani Luminous Silk alebo Designer Shaping, Shiseido Syncro, Diorskin forever, Dior Airflash

sasa1983
6. jan 2017

Ja mam zmiesanu plet, prve vrasky. Vzdy si plet ocistim, vzdy si dam hydratacny krem, alebo dake protivraskove.serum, vzdy si dam podkladovu bazu (estee lauder taka protimastiaca-skvela), vzdy si dam bb krem (Missha-skvely prekryvajuci), podla mna staci kvalitny bb krem, je to menej zatazujuce ako make up a zaroven pekne kryje a zaroven sa akoby stara o plet. Ta Missha je jednoznacne najlepsie prekryvajuci bb krem na trhu. A napokon zafixujem pudrom. Mam rada dermacol invisible fixing puder, ale mam aj od estee lauder taky kompaktny. Ta missha ma vysoky UV faktor, aj na leto skvela. Niekedy si ale dam len puder. Podla mna treba mat jeden bezfarebny puder a jeden v Tvojej farbe pleti.

sasa1983
6. jan 2017

A este doplnim, ze ten primer staci len malinko a najma na T zonu, nemusi sa davat tam, kde mas normalnu plet, len by Ta to vysusalo. Mne staci T zona, brada. Kazdemu inak vyhovuje. Podklad nanasat s hubkou namocenu vo vode, lepsie sadne a zapadne.

novana
6. jan 2017

Dievčatá (poniektoré), skúste čítať s porozumením. Autorka sa rozhodla využiť túto najprestížnejšiu vzdelávaciu inštitúciu (MK) nie kvôli svojej pleti. Citujem "Chcem uz svoju robotu posunut na profi uroven... Kedze chcem pre svojich ludi to naj ... "