icon

Skúsenosti s Mojra poradňou

25. aug 2023

Ahojte, ja som tu uz niekoľkokrát písala o mojich psychických problémoch, zlom živote, šikane na škole, že sa mi deti vysmievali a tak podobne...
Chcem tie svoje problémy vyriešiť, ale keďže sa hanbím ísť ku osychologičke, rozhodla som sa nejakú online poradňu. Zaujalo ma mojra.sk, a chcem sa vás opýtať či s ňou máte dobré skúsenosti, a či sa tam dá so psychológom chatovať. Platí sa 23,50 za jednu konzultáciu a keď to má byť onicom toto celé tak nechcela by som tie peniaze len tak vyhodiť.
Ďakujem.

mergimar
25. aug 2023

Ahoj. Ja som si zaplatila hodinu pre syna a veľmi mu to pomohlo. Boli sme pri tom obaja. Ono tá online poradňa je akoby zrýchlený proces riešenia tvojho problému. Hovoríte a riešite spolu konkrétny problém. Nemusíš robiť žiadne vstupné testy ako na osobnej terapii. Ja som bola veľmi spokojná. Chcela som zaplatiť ďalšiu terapiu, ale synovi sa tak polepšilo, že momentálne to nepotrebuje. Ale ak by potreboval zas, neváhala by som. Takže za mňa áno. Odporúčam.

pkgirl30
25. aug 2023

odporúčam. veľmi mi to pomohlo ohľadom môjho psychického stavu, rozvodu atď. natrafila som na skvelú psychologičku

autor
25. aug 2023

@mergimar
@pkgirl30 ďakujem vám. Uvažujem nad psychológom, ale nechcem osobne, tak skúsim ich, ďakujem

pkgirl30
25. aug 2023

rado sa stalo 🌞

bona1393
30. máj 2024

Tiež odporúčam 😊

bolarazjedna
7. sep 2024

@mergimar
@bona1393
@pkgirl30
Môžem sa opýtať na konkrétne mená psychológov, s ktorými ste boli spokojné? Kľudne aj do súkromnej správy. Ďakujem ☺️

tl999
7. aug 2025

Ako je tam mozne ze vsetci maju tam rovnake cena?

montinka002
20. aug 2025
@pkgirl30

odporúčam. veľmi mi to pomohlo ohľadom môjho psychického stavu, rozvodu atď. natrafila som na skvelú psychologičku

@pkgirl30 ako sa prosím volala?