Skúsenosti s Myo-inositolom pri inzulínovej rezistencii a PCOS
Ahojte ma niekto skúsenosť s myo initosilom pri inzulinovej rezistencii a pcos pomohlo to ?? Pripadne niečo co je podobne ako metformin ale nie je na predpis ?? ...pripadne ci to pomohlo aj s úzkosťou a panickimy atakmi
Dakujem
@anonym_autor mne predpisali siofor a k tomu inofolic. Nepomohlo to na to co malo. A potom som to vynechala nasadila diabeticku dietu schudla 5kg a otehotnela.
@22exa09 len ja za nesnažím otehotnieť aspon zatiaľ...brala som metformin len chcem skor niečo prirodne co je podobne metforminu
@anonym_autor Mne to veľmi pomohlo a aj som úspešne otehotnela a donosila druhého syna.Mávala som aj pár chĺpkov na brade a pri jeho užívaní nerástli celkovo som sa aj lepšie cítila a nepriberala. brala som Inofolic práškový ráno a večer som vypila 1x .
@22exa09 len ja za nesnažím otehotnieť aspon zatiaľ...brala som metformin len chcem skor niečo prirodne co je podobne metforminu
@anonym_autor toto Myo-inositol som brala nedávno nuž akonáhle som ho vysadila mala som problém z trávením pankreas,žlčník atď čiže dietovala som niekoľko dní asi je to návykové a telo si počas užívania zvyklo naň a trvalo kým orgány začali pracovať bez neho.ten Inofolic v práškovej forme bol ok žiadne ťažkosti po vysadení neboli.
@anonym_autor toto Myo-inositol som brala nedávno nuž akonáhle som ho vysadila mala som problém z trávením pankreas,žlčník atď čiže dietovala som niekoľko dní asi je to návykové a telo si počas užívania zvyklo naň a trvalo kým orgány začali pracovať bez neho.ten Inofolic v práškovej forme bol ok žiadne ťažkosti po vysadení neboli.
@alison11
Inofolic je aj na inzulinovu rezistenciu ?
Mozno by bolo namieste zistit aku silnu inzulinovu rezistenciu mas a mozno zvazit aj diabetologa
Mozno by bolo namieste zistit aku silnu inzulinovu rezistenciu mas a mozno zvazit aj diabetologa
@22exa09 mala som na zaciatku ked som brala metformin 4,7 a po poslednom odbere som mala 3,8 len uz neberiem metformin a chem nieco podobne len nie na predpis
@22exa09 mala som na zaciatku ked som brala metformin 4,7 a po poslednom odbere som mala 3,8 len uz neberiem metformin a chem nieco podobne len nie na predpis
@anonym_autor uprimne povedane neviem ci daco take vyslovene na to je. Ja som obmedzila kofein a cukor a bplo to lepsie. Lenze ja som sa snazila o upravu cyklu ktory som nrmala aj dva mesiace a o otehotnenie. Teraz ked je maly uz tu budem sa venkvat zisteniu urovne inzulinovej rezistencie v medirexe a nasledne sa uvidi ci tam bude diabetolog alebo len zas metformin. Ja som ho mala vo forme tabletiek ako siofor a tiez mi robil problemy so zaludkom. Preto som ho aj potom vysadila. A sla som na to dietou ktora je podstate to riesenie ktore povie kazdy lekar ako prve uprava zivotneho stylu ..
@anonym_autor ja som otehotnela, ci kvoli tomu netusim
Po tehotenstve sa vsetko dalo do normalu, schudla som este dalsich 30kg
Pridaj magnezium a chod za psychologom / psychiatrom

@anonym_autor mne predpisali siofor a k tomu inofolic. Nepomohlo to na to co malo. A potom som to vynechala nasadila diabeticku dietu schudla 5kg a otehotnela.