icon

Skúsenosti s neviditeľným strojčekom Eezy Smile

konik333
7. nov 2023

Ahojte, mate skusenosti s neviditelnym strojcekom eezy smile pripadne mate odporucanie na nejakeho ortodenistu v He / Po ktory robi s tymto strojcekom?

victoriaq
19. sep 2024

@konik333 v Prešove MUDr Resovska. Dnes mi nasadili. Pani doktorka odborníčka na svojom mieste a veľmi prijemna.

agatulik85
18. jan 2025

@victoriaq dobry den, ako ste s nim spokojna? Mozete napisat aky mate typ a cenu prosim?

victoriaq
19. jan 2025

@agatulik85 dobrý deň. Nosím ho od septembra. Na vrchnom aj spodnom rade, kvôli stesnaniu zubov. Horšia situácia bola vo vrchnom rade, ale vidím už krásny progres. Cena aj so vstupným vyšetrením bola ca 4000 eur. Dosť dlho som sa na to odhodlavala, ale z roka na rok mi viac zub vytláčalo a bolo to veľmi viditeľne. Pani doktorka veľmi milá, ak mi náhodou odpadnú tie attachmenty, ktoré mám nalepené na zuboch, snažia sa mi hneď dať termín. Je to Slovenska výroba Eezysmile. Lacnejšie ako invisalign. Kazde 2 týždne si dávam nový aligner. Chcelo to trochu prax s vyberaním ako aj zvyknúť si na to, že všade chodím s taštickou, kde mám púzdro, zubnú kefku a zuvaci valček, ale zvykla som si rýchlo 🙂