icon

Skúsenosti s odstránením lipómu bez celkovej anestézie

dianaana
17. nov 2025

Ahojte, mate skusenost s odstranenim vacsieho lipomu bez celkovej anestezy?
Mam ho na chrbte, v nemocnici to chcu riesit celkovou anestezou a ja sa toho strasne bojim.
Je nejaka klinika kde to niekomu urobili aj bez celkovej anestezy, a bolo to OK?

krasneleto
17. nov 2025

@dianaana co znamena velky lipom? mojmu priatelovi vyberali ambulantne, ale jednalo sa o velkost vacsej 2eurovky

dianaana
autor
17. nov 2025
@krasneleto

@dianaana co znamena velky lipom? mojmu priatelovi vyberali ambulantne, ale jednalo sa o velkost vacsej 2eurovky

@krasneleto Taka 10 cm hrca na chrbte

nelca84
17. nov 2025
@dianaana

@krasneleto Taka 10 cm hrca na chrbte

@dianaana vidim, ze si z BB, zavolaj si na Kliniku Rudlová

lucka_ke
17. nov 2025

mužovi vyberali v Košiciach v lokálke, tiež mal na chrbte

pink_lady
17. nov 2025

@dianaana hej tiez som bola z toho pokakana, lebo tu to chceli robit v celkovej, jedna jednodnovka tiez v celkovej, potom som si nasla dr. dimov v Bratislave - sice som si zaplatila 80eur ale nebanujem. Urobil to v lokalke - no jo bolelo to aj napriek umrtveniu. Moj lipom mal podla sona 5 cm, on ho odhadol na 7 ale v skutocnosti mal 12 *3 cm a bol uz rozpadnuty.

dianaana
autor
17. nov 2025
@pink_lady

@dianaana hej tiez som bola z toho pokakana, lebo tu to chceli robit v celkovej, jedna jednodnovka tiez v celkovej, potom som si nasla dr. dimov v Bratislave - sice som si zaplatila 80eur ale nebanujem. Urobil to v lokalke - no jo bolelo to aj napriek umrtveniu. Moj lipom mal podla sona 5 cm, on ho odhadol na 7 ale v skutocnosti mal 12 *3 cm a bol uz rozpadnuty.

@pink_lady Ahoj, dakujem 😊 A musela si mat aj nejake predoperacne vysetrenia?

pink_lady
17. nov 2025
@dianaana

@dianaana nie 🙂 Ja ho odporucam vsetkymi desiatimi 👍

pink_lady
17. nov 2025
@dianaana

@dianaana iba teda ze to bude stat teraz asi viac, ja som bola v r 2019