Skúsenosti s okuliarmi Lensmart
Zdravim má niekto skúsenosti s okuliarovimi rámami a sklíčkami s lensmart? Ako ste spokojné s kvalitov? Môžu sa porovnávať s optiky? Ďakujem
@adkagg nie nemôžu...sú hrozné, nechápem pozitívne recenzie. Jedine ak chcete kúpte imidžovky. Inak dioptrie úplne zlé nedajú sa nosiť.
@soonmomtobe áno potrebujem dioprije aj s cilindrom ,mám s optiky nedávno kúpené ale vidím ti na nete skoro stále to najmä vyskakuje .no pravdu povediac aj som si myslela že to bude hrôza za tú cenu
@soonmomtobe áno potrebujem dioprije aj s cilindrom ,mám s optiky nedávno kúpené ale vidím ti na nete skoro stále to najmä vyskakuje .no pravdu povediac aj som si myslela že to bude hrôza za tú cenu
@adkagg Ja si kupujem z eyerim, dá sa tam vychytať aj super zľava. Hento sú vyhodené peniaze. Ale aj mňa recenzie oklamali 🙈
Ja mam multifokaly,silne dioptrie-7-7.5/+5-5.5 aj cylinder a skusila som risknut,nakolko s kuponom ma vysli okolo100eur a v optike pod 800nejdem.Napodiv,az na to,ze ram je vacsi a tym padom skla hrubsie/objednavala som stensene/som s dioptriami spokojna.Prefotila som presne karticku z optiky,kde boli vsetky udaje aj PD.
@adkagg ja odtial mám dioptrické okuliare aj slnečné s dioptriou a som spokojná.. kupovala som ich "do zálohy" ale nosím ich častejšie ako tie, ktoré mam z optiky 🙂

@adkagg nie nemôžu...sú hrozné, nechápem pozitívne recenzie. Jedine ak chcete kúpte imidžovky. Inak dioptrie úplne zlé nedajú sa nosiť.