Skúsenosti s operáciou priečne plochej klenby
Dobrý deň je tu niekto kto ma operovane priečne plochonožie? Hľadala som a nič som nenašla. Ide o to že už je to asi 16r čo mi operovali priečne plochonožie spadnutu klenbu. Od dr viem že mi prsty na nohe akoby oddelili neviem niečo spravili a potom prsty zošrobovali naspäť. Plus palce mam zdrôtovany. Noha od vtedy boli mam povrch nohy stuhnuty musím si to každý deň masírovať rozhýbať no vtedy to neskutočne bolí pri chôdzi nie aj som stim bola dávnejšie u Dr vraj je všetko v poriadku. Teraz v zime mi je na tu nohu kde mám tie šróby stále zima. Nájde sa tu niekto s niečím podobným? Ďakujem
@butterfly333 klenbu mám operovanu tiež teraz aj halux
@vieramikloskova a mate tam aj tie skrutky? Zohnete prsty na tej nohe úplne? Lebo ja nie
@butterfly333 no áno mám, čítala som to v správe. Zohnuť to nemôžem lebo ja to si dávam tejpovaciu pásku,tak to sa nedá.
@vieramikloskova a kedy vám to operovali?
@butterfly333 ja som 4 týžne po operácii, cvičím len z členkom, prsty zatiaľ nie
@butterfly333 marec 20
@vieramikloskova tak to ešte mate čerstvé ja som 16rokov po operácii a nieje to dobre stále to bolí a hlavne keď v práci stojím 8h denne.
@butterfly333 dúfam že nebude bolieť.
@vieramikloskova ešte ma čakajú rehabka
@butterfly333 no písali sme si už a poviem Vám že teraz čo už chodím a zaťažujem tu nohu tiež mám bolesti na povrchu nohy a zle sa chodí lebo je to bolestivé 🙈
@butterfly333 no písali sme si už a poviem Vám že teraz čo už chodím a zaťažujem tu nohu tiež mám bolesti na povrchu nohy a zle sa chodí lebo je to bolestivé 🙈
@vieramikloskova no to vám verim ono to ešte aj bude bolieť dho. Ja už to mám vyše 16r a bolesti si stále.
@vieramikloskova no to vám verim ono to ešte aj bude bolieť dho. Ja už to mám vyše 16r a bolesti si stále.
@butterfly333 no ja viem že je to čerstvé ale u Vás je to 16r 🙈 to neviem čo by som robila
@butterfly333 no ja viem že je to čerstvé ale u Vás je to 16r 🙈 to neviem čo by som robila
@vieramikloskova no ja už som si na to zvykla no denne si.ich masíruje cvičím s nimi ak teda čas dovolí ale aj tak to nepomáha horšie že v práci som celý deň na nohách.
@vieramikloskova prikladám foto prsty ostali tak krivo rásť úplne iná noha ako mam pravú.
@vieramikloskova prikladám foto prsty ostali tak krivo rásť úplne iná noha ako mam pravú.
@butterfly333 len nech to nebolí
@vieramikloskova no ja už som si na to zvykla no denne si.ich masíruje cvičím s nimi ak teda čas dovolí ale aj tak to nepomáha horšie že v práci som celý deň na nohách.
@butterfly333 ja mám ešte opuch, ale keď chodím musím pomaly, lebo ma bolí ta vrchná časť ako sú prsty.
@vieramikloskova vy tam nemáte ani také rezy ako ja ja mam tri po dĺžke aj to boli tie jazvy.
@vieramikloskova vy tam nemáte ani také rezy ako ja ja mam tri po dĺžke aj to boli tie jazvy.
@butterfly333 no ja už mám operovanu nohu v Šaci a tu operuje primár Totkovič novou metódou,žiadny rez. No budeme cvičiť a tu klenbu musíme rozchodiť.

Ani som nevedela ze sa to operuje 😱