Skúsenosti s operáciou slabinového pruhu
Zdravím vás čaká ma zakrok herni slabinoveho pruhu kto tu bol operovany a kde ako to operujú akou metódou a koľko sa zostáva v nemocnici a koľko trvá zotavenie ?
@nik370 Moj otec bol, v nemocnici bol len jednu noc, robili to laparoskopicky a dali sietku. Zotavovanie bolo kratke, mozno nejake dva tyzdne. Odvtedy ok, len treba dat pozor, ked je nejaka choroba s prudsim kaslom, vtedy je dobre pouzit radsej ortezu.
@marianarem a kde bol operovany
@nik370 V Trnave.
@marianarem a operoval ho chirurg ci urolog ?
Lebo ja som ocul ze to môže operovať urolog lebo to je v miesku
@nik370 Chirurg.
@marianarem a mal to v miesku ze ? A ako mu prijalo telo tu sieťku
@nik370 Uplne v pohode, nebol ziadny problem s tym.
Môj muž operovany v PB ,normálny maly cca 2cm rez,sieťka. V nemocnici tuším 3 dní.
Doma cca 2 týždne.
Dcera operovana ako bábätko v MT ,tiež rez a sieťka
@nik370 môj muž bol v nemocnici, mal veľkú prietrž, klasický mu robili, má 14 stehov a bol tam od utorka do piatku. Zvládol to na 1* 😍
@margotka17 koľko mal rokov a kde mu to operovali
Vo Vranove
@margotka17 a koľko mali rokov
@nik370 43, no nemal to v miesku, ale tak na boku, troška nižšie od pása až dole, to mal pravú polovicu brucha väčšiu než ľavú. Žiadna hrča či vajce vypuklé nebolo.
No ja to mam dole v miesku stačí mi to už aj na vajcia
Mojej, vtedy 5 rocnej robili normal na chirurgii. Rano prisla,,popoludni o 14.00 nas prepustili. Mala maly 4 cm rez,,uz pomaly nie je vidiet
@margotka17 Zdravím.Chcem sa opýtať na pooperačné bolesti ako to zvládol? plus narkoza ako? A koľko ho operovali? Mňa čoskoro čaká tiež operacia.Mam strach
@julius91 všetko prebehlo v pohode s operáciou a narkozou. Po operácii mu zabudli dať infúziu, tak mal bolesti. Netuší, ako dlho zákrok trval.

@nik370 operuju to laparoskopicky, tri dni v nemocnici spolu mesiac Pn, tak mala kolegyna, viac neviem.