icon

Skúsenosti s operáciou spadnutej klenby na nohe

valikadominova
4. okt 2025

Má niekto skúsenosti s operáciou spadnutej klenby? Nemocnica AGEL Košice-Šaca, ďakujem.
Valika

adulka07
5. okt 2025

@valikadominova mňa operoval minulý rok v januári primár Totkovič ...robil mi halux a klembu

anonym_b0a45e
5. okt 2025
@adulka07

@valikadominova mňa operoval minulý rok v januári primár Totkovič ...robil mi halux a klembu

@adulka07 a ako si spokojná? Akou metódou robil klenbu? Zisťovala som to pre dieťa. Potom som do toho nešla. Zo všetkých diskusií ľudí,čo to absolvovali som zistila,že drvivá väčšina bola nespokojná. Na Slovensku sa vraj operuje metódami spred 20 rokov.

adulka07
5. okt 2025
@anonym_b0a45e

@adulka07 a ako si spokojná? Akou metódou robil klenbu? Zisťovala som to pre dieťa. Potom som do toho nešla. Zo všetkých diskusií ľudí,čo to absolvovali som zistila,že drvivá väčšina bola nespokojná. Na Slovensku sa vraj operuje metódami spred 20 rokov.

@anonym_b0a45e on má jedinečnú metódu na Slovensku. .hodinu po operácii som išla domov...3 týždne som mala špeciálnu topánočku a po 5 týždňoch som išla do roboty...platila som pred rokom 450€ ..treba mu napísať e-mail v pohode odpisuje...

adulka07
5. okt 2025

@valikadominova skús mu napísať...za opýtanie nič nedáš

koniarova
5. okt 2025
@adulka07

@anonym_b0a45e on má jedinečnú metódu na Slovensku. .hodinu po operácii som išla domov...3 týždne som mala špeciálnu topánočku a po 5 týždňoch som išla do roboty...platila som pred rokom 450€ ..treba mu napísať e-mail v pohode odpisuje...

@adulka07 a si spokojná? Nemáš bolesti?

adulka07
5. okt 2025
@koniarova

@koniarova dlho trval opuch 3-4 mesiace...ale potom už bolo dobré...ale mne robil aj halux aj klembu...bolesti ako také nemám

valikadominova
autor
Autor odpoveď zmazal
bubu37
16. okt 2025
@koniarova

@koniarova idem k nemu na konzultáciu 27.10. A termín mám 17.januara. Mám známu,ktorá je po 3 týždňoch už v práci. Je spokojná.Ja si chcem dať operovať naraz obidve nohy

bubu37
16. okt 2025

A cena bola 1200 len mi písal ze od januára ide hore,cenu budem vedieť po konzultácii