icon

Skúsenosti s operáciou zeleného zákalu SLT v Bratislave

dasunka11
24. sep 2025

Ahojte, je tu niekto so skúsenosťou s operáciou zeleného zákalu? Lekárka odporúča SLT operáciu, nakoľko u rodiča boli vyskúšané všetky skupiny očných kvapiek a buď neznižovali vnútroočný tlak dostatočne alebo netoleroval liečbu t.j. mal nežiaduce účinky v podobe začervenania, opuchov... Pozerám kliniky v Bratislave ideálne, kde by takýto zákrok robili bežne a veľmi by mi pomohla pozitívna skúsenosť, ak už niekto ho absolvoval a kde. Ďakujem

sisa_s
24. sep 2025

ProCare Betliarska, Dr. Ferková je odbornicka na glaukom 🙂

matamatulienka
19. nov 2025

Ahoj, ja som zákrok absolvovala v roku 2022 v Nových Zámkoch (preplácali to tam všetky zdravotné poisťovne) na odporučenie mojej očnej lekárky. Tiež mi kvapky až tak nezaberali. Vnútroočný tlak sa mi znížil z 25 na 17. Žiaľ u mňa tento stav neostal trvalý, a opäť musím tento zákrok absolvovať ak sa podarí ešte v tomto roku 2025, ale tentokrát v NItre.

matamatulienka
19. nov 2025

@dasunka11
Ahoj, ja som zákrok absolvovala v roku 2022 v Nových Zámkoch (preplácali to tam všetky zdravotné poisťovne) na odporučenie mojej očnej lekárky. Tiež mi kvapky až tak nezaberali. Vnútroočný tlak sa mi znížil z 25 na 17. Žiaľ u mňa tento stav neostal trvalý, a opäť musím tento zákrok absolvovať ak sa podarí ešte v tomto roku 2025, ale tentokrát v NItre.