Skúsenosti s používaním a cenou holtera
Mdt odtiaľ mám máte skúsenosť platila som 65 eur nasadila v piatok bol mi preto manžel a moc mi k tomu nepovedal keď sa vybije mám si to odlepiť a znova dať na seba? Ja lebo presne neviem dokedy to máš on mi niečo splietala že do piatku naposledy keď som to mala som ho mala 4 dní lebo som odlepila a už nenasadila ale mám.pocot že vtedy som.platila.menej tak neviem
Ja som to mala, je tam návod, kde sa majú nalepiť elektródy , ako to spustiť, ako riešiť hygienu. Ak prejde čas, tak na monitore je napísané ukončeno. Vyberieš baterky a pošleš späť. Ak nemáš návod, tak pozri na internete, alebo Ti to napíšem podrobnejšie.
@lumed ja nemám na baterky mám.len taký jeden nalepený pásik a k tomu mobil už som to raz malá ale len 4 dní lebo keď sa vybil ten holter odlepila dom sito a koniec ale manžel mi bol pre to a spomínal niečo že do piatku v piatok som si ho dala poobede tak teraz neviem keď sa vybije či odlepiť nabiť a zas nasadiť do piatku alebo vrátiť
Tak to Ti neviem poradiť, ja som mala iný typ.

Ja som to mala, je tam návod, kde sa majú nalepiť elektródy , ako to spustiť, ako riešiť hygienu. Ak prejde čas, tak na monitore je napísané ukončeno. Vyberieš baterky a pošleš späť. Ak nemáš návod, tak pozri na internete, alebo Ti to napíšem podrobnejšie.