Skúsenosti s priebehom covidu: Očkovaní verzus neočkovaní
Prosím vás, mám 24 rokov, nemám žiadne iné diagnózy, ale za tých pár rokov som mala covid už niekoľko krát, aj keď si dávaj pozor, umývam ruky stále atď... A priebeh je vždy hrozný. Radšej by som niekedy umrela ako trpieť tie teploty a bolesti a ostatné príznaky čo mávam pri covide. Očkovaná niesom, ale napríklad môj muž je, a priebeh ma vždy ooooveľa ľahší ako ja. Je to aj pri tomto víruse tak, ako sa hovorí, že po zaočkovaní je ten priebeh ľahší? Aké máte skúsenosti prosím. Chápem aj, že každý má ten priebeh iný. Naozaj ma proste len zaujímajú vaše skúsenosti.
Konšpirátori písať nemusíte, prosím o inteligentné odpovede a vaše postrehy. Jasne že sa poradím aj s Dr potom, keď budem zdravá a budem to riešiť. Teraz rozdýchavam ďalší covid a mám dosť.
Covid som prekonla 4x-prvy bez ockovania, tazsi priebeh ale doma zvladnutelny leily na pluca som brala este mesiac po… , druhy bol rok po prvoma 2 mesiace po ockovani(2 davky) vedela som ze ho mam len vdaka pozitivnemu testu(musela som ist lebo koleghna mala)inak mi vobec nic nebolo, preockovat som sa uz nedala, treti covid pol roka po druhom-rovnake priznaky ako chripka a dalsi rok a pol po poslednom, ten bol nieco medzi chripkou a tou prvou horsou verziou….dufam ze tento rok sa mi uz vyhne 🫣
@dzescebuly Ved ano pri autoi je to vzdy risk.Tak dobre ze ta lekarka nedala zaockovat,j co viem take vela praveze (reumatologovia)odporúčali.
Ako vedia mudr, ze ide o covid? Ake vysetrenie robia?