icon

Skúsenosti s probiotikami Symprove

ivka1103
23. júl 2025

Ahojte, chcem sa opytat tych, ktori uzival, uzivaju probiotika Symprove ake mate skusenosti. Na zaklade recenzii som si ich objednala a prisli mi 4 flase, stalo to 100€ a po prvom uziti dnes rano sa neviem dat dokopy, co mam pocit, ze som uzila prehanadlo a nie probiotika. Som hotova z toho. Strasia ma tu okolo, ze ked neboli z lekarne, ze to nemoze byt dobre 😞uteste ma prosim niekto, ze som neuzila nieco zle 😞

labocca
23. júl 2025

@ivka1103 ahoj,ja som ich uzivala cca pol roka a musim povedat,ze som trochu sklamana. Cakala som,ze pomozu viac... Ziadny extra zazrak sa nekonal.

ivka1103
autor
23. júl 2025
@labocca

@ivka1103 ahoj,ja som ich uzivala cca pol roka a musim povedat,ze som trochu sklamana. Cakala som,ze pomozu viac... Ziadny extra zazrak sa nekonal.

@labocca a objednavala si ich zo stranky symprove.sk? Lebo ja dnes po 1 uziti rano mam pocit, ze som uzila prehanadlo a nie probiotika, take krce mam😟uz ma v okoli strasia, ze ak to nie je z lekarne, naco som si take obj. Hotova som dnes z toho, uz mi bolo fajn a je mi horsie ako bolo 😞

ivka1103
autor
23. júl 2025
@labocca

@labocca bolo to toto prosim?

labocca
23. júl 2025
@ivka1103

@labocca bolo to toto prosim?

@ivka1103 ano presne tieto a presne z tej stranky...🙂. A kolko si si ich dala? Ja som z uvodu zacinala naozaj len s mensim mnozstvom,lebo tiez som nevedela co cakat🙂

ivka1103
autor
23. júl 2025
@labocca

@ivka1103 ano presne tieto a presne z tej stranky...🙂. A kolko si si ich dala? Ja som z uvodu zacinala naozaj len s mensim mnozstvom,lebo tiez som nevedela co cakat🙂

@labocca nie vela, asi 30 ml, nechutilo to vobec zle, no ale ja som
dnes myslela, ze som sa otravila prisamveru a to mi uz po tyzdni dobre bolo 😞100€ v kosi a ja spat ako zle mi bolo pred tyzdnom 😞nechapem sama, co sa udialo dnes

sella38
23. júl 2025

Nie si alergik?

labocca
23. júl 2025
@ivka1103

@labocca nie vela, asi 30 ml, nechutilo to vobec zle, no ale ja som
dnes myslela, ze som sa otravila prisamveru a to mi uz po tyzdni dobre bolo 😞100€ v kosi a ja spat ako zle mi bolo pred tyzdnom 😞nechapem sama, co sa udialo dnes

@ivka1103 a tak daj si mozno chvilku pauzu a skusila by som opat....ci?

ivka1103
autor
23. júl 2025
@sella38

Nie si alergik?

@sella38 neviem o tom, zeby som na nieco bola. Som uz obj na gastro, v minulosti som absolvovala gastroskopiu, aj kolono - vzdy vsetko v poriadku, roky sa citim fajn, ale toto dnes uz aj mna vystrasilo

anonym_40a489
23. júl 2025

Jednoducho ti nesadli

ivka1103
autor
23. júl 2025
@labocca

@ivka1103 a tak daj si mozno chvilku pauzu a skusila by som opat....ci?

@labocca ani za svet si ich uz nedam. Tam sa pise, ze v zaciatkoch zhorsenie stavu, ale taketo? Vkuse som bola dnes na wecku a krce. Este si rano hovorim, uz sa tak dobre citim, ze dam si teda taku kuru na creva podla recenzii a ja som sa vratila na zaciatok 😞

sella38
23. júl 2025
@ivka1103

@sella38 neviem o tom, zeby som na nieco bola. Som uz obj na gastro, v minulosti som absolvovala gastroskopiu, aj kolono - vzdy vsetko v poriadku, roky sa citim fajn, ale toto dnes uz aj mna vystrasilo

@ivka1103 môj synátor má histamínku a má veľmi obmedzené možnosti probiotík, pretože mnohé baktérie mu zhoršujú stav a spôsobujú škaredé príznaky HIT. Tak len preto sa pýtam, či náhodou.... ale teda ja by som ich neskúšala už asi.

ivka1103
autor
23. júl 2025
@anonym_40a489

Jednoducho ti nesadli

@anonym_40a489 ano, az neuveritelne by som povedala a chvilami som
az zacala pochybovat ci urcite to nie je nejaky bullshit, ze co som to prepanajana obj a uzila. Tak som prisla sem a citala, ze aj tu ich ludia uzivali…no ale toto, co som dnes mala po nich ja…hotova som

ivka1103
autor
23. júl 2025
@sella38

@ivka1103 môj synátor má histamínku a má veľmi obmedzené možnosti probiotík, pretože mnohé baktérie mu zhoršujú stav a spôsobujú škaredé príznaky HIT. Tak len preto sa pýtam, či náhodou.... ale teda ja by som ich neskúšala už asi.

@sella38 nemam Hit nastastie 🙏🏻naposledy odber na alergo a mam to ok. V minulosti mi vychadzali nizsie hodnoty aj som drzala dietu, ale roky mam Hit v poriadku

mmoonna
23. júl 2025
@ivka1103

@ivka1103 jedna influencerka o nich hovorila. A že prvé dni sa z nich čistila a asi po mesiaci super výsledky

t1nusa
23. júl 2025

nemám skúsenosť, ale skúsila by som napísať priamo na ich email čo sa ti udialo… určite by som už neužívala ďalej a za neotvorené balenia by som žiadala vrátenie peňazí ak je to možné

palya97
23. júl 2025

Ja ich beriem už rok, mne sadli neskutočne. Ale ja som nemala žiadne zhoršenie stavu na začiatku užívania.

slniecko39
23. júl 2025

Nechce sa mi opäť rozpisovať, tak len kopírujem môj príspevok z inej diskusie... Ale taktiež som nemala na začiatku žiadne zhoršenie. Možno Vám by sadli iné, napr. Biogaia, ktoré majú viac kmeňov.

Ja som užívala Symprove na mesiac (4 fľaštičky) a po pol roku opäť rovnako. Mala som tú neutrálnu príchuť, na začiatku si treba zvyknúť na kyslú chuť ale asi po 3 dňoch to prešlo a začala som sa tešiť, resp. som sa nemusela nútiť vypiť to. Účinky som pozorovala výborné, asi okolo 3. týždňa užívania a aj dlho potom... Zlepšilo sa mi trávenie, nenafukovalo ma a hlavne sa mi zmiernilo akné. Určite odporúčam všetkými desiatimi, hlavne ak prechádzate nejakými stresovým obdobím. Za mňa to určite stálo za tie peniažky aj keď áno, je to poriadne veľa... Ja som sa o tom dozvedela jednak od influencerky s Crohnovou chorobou a jednak na odporúčanie známej. Ak by som si mala znova objednať, neváhala by som 🙂

ivka1103
autor
23. júl 2025
@mmoonna

@ivka1103 jedna influencerka o nich hovorila. A že prvé dni sa z nich čistila a asi po mesiaci super výsledky

@mmoonna no aj u mna to dnes takto vyzeralo 😞mozem to potvrdit, nevies prosim ktora? Nech si mozem vypocut?

ivka1103
autor
23. júl 2025
@slniecko39

Nechce sa mi opäť rozpisovať, tak len kopírujem môj príspevok z inej diskusie... Ale taktiež som nemala na začiatku žiadne zhoršenie. Možno Vám by sadli iné, napr. Biogaia, ktoré majú viac kmeňov.

Ja som užívala Symprove na mesiac (4 fľaštičky) a po pol roku opäť rovnako. Mala som tú neutrálnu príchuť, na začiatku si treba zvyknúť na kyslú chuť ale asi po 3 dňoch to prešlo a začala som sa tešiť, resp. som sa nemusela nútiť vypiť to. Účinky som pozorovala výborné, asi okolo 3. týždňa užívania a aj dlho potom... Zlepšilo sa mi trávenie, nenafukovalo ma a hlavne sa mi zmiernilo akné. Určite odporúčam všetkými desiatimi, hlavne ak prechádzate nejakými stresovým obdobím. Za mňa to určite stálo za tie peniažky aj keď áno, je to poriadne veľa... Ja som sa o tom dozvedela jednak od influencerky s Crohnovou chorobou a jednak na odporúčanie známej. Ak by som si mala znova objednať, neváhala by som 🙂

@slniecko39 tak to sa tesim s vami, rada by som aj ja bola pre taketo pozitivne vysledky 🙏🏻

mmoonna
23. júl 2025
@ivka1103

@mmoonna no aj u mna to dnes takto vyzeralo 😞mozem to potvrdit, nevies prosim ktora? Nech si mozem vypocut?

@ivka1103 myslím,že to bola Lenka in Sweden a odporúčala ich aj doktorka Anežka

slniecko39
24. júl 2025
@mmoonna

@ivka1103 myslím,že to bola Lenka in Sweden a odporúčala ich aj doktorka Anežka

@mmoonna áno presne, dr. Anežku som pozerala, hovorila o tom vo viacerých videách, má Crohnovu chorobu.;

https://www.youtube.com/watch?v=HAUodu0lQiM