Skúsenosti s rosaceou - odporúčaná liečba
Ahojte ,prosím má niekto skúsenosti s rosaceou?
@samuel10 kozmetika na rosaceu, na krytie bb krem na rosaceu od Biodermy. Ako prva pomoc je toto top https://www.dulcia.sk/dulcia-plus/plus-rosacea....
@samuel10 ja mam. Makeup nepoužívam. Na zápalové procesy acnemycin večer a ráno solantra. Mám to o 80% lepšie už po mesiaci používania. Inak toto mi predpísala kožná. A počas určitých období to nemusím používať vôbec
@simsalabim ďakujem za odporučenie idem si to objednať.A pleťovú vodu akú používate na odlicenie
@samuel10 radu Bioderma Sensibio momentalne, ale dobre su aj rady na tosaceu od Uriage ci Eucerin. No bb krem mam najradsej Biodermu, velmi dobre mi sedi aj odtiel aj textura.
@simsalabim ďakujem za poradenie už som niekedy zúfalá čím to mám prekryť.Hlavne teraz v zime je to horšie a kupujete kozmetiku len v lekárni?
@samuel10 a keby ste skúsili krémy od kožnej? Prekrytie nie je riešenie a časom sa to zhoršuje 🙂
@dominika1922 už som mala mne to nepomohlo a kázala my kúpiť v lekárni
@samuel10 vidím že ste z Púchova. To hurtová vám kázala si kúpiť niečo z lekárne? Lebo ona mi fakt super pomohla s týmto
@dominika1922 áno z Púchova a bola som u novej kožnej čo je v Púchove a tá my kázala kúpiť.Asi pôjdem k Hurtovej

Ja ju mám, zakrývam ju make-upom, raz ju mám lepšiu raz horšiu