icon

Skúsenosti s Tebocanom pri zhoršení tinitusu

monitas15
8. jan 2026

Zdravím, lekárka mi dala na pískanie v hlave, ušiach tebocan. Užila som dve tablety a mám pocit že to je ešte horšie. Ma niekto podobnú skúsenosť!? Prestať užívať alebo to je len dočasné?

stellarstar
8. jan 2026

@monitas15 ja som to pocítila pri užívaní magnézia, takže uverila by som ti že ty to máš z tebokanu

monitas15
autor
8. jan 2026
@stellarstar

@monitas15 ja som to pocítila pri užívaní magnézia, takže uverila by som ti že ty to máš z tebokanu

@stellarstar a prestalo neskôr ?

jeennyv
8. jan 2026
@monitas15

@monitas15 tinitus je aj od chrbtice krcne mozno ked poriesis tu bude ti lepsie mne piskalo asi 2-3 mes vkuse v uchu to prestalo, som brala nieco, ale mne sa polepsilo, no moja znama ma pracu, co na chrbticu je narocna a tej uz piska5rokov ked nie viac v uchu

monitas15
autor
8. jan 2026
@jeennyv

@monitas15 tinitus je aj od chrbtice krcne mozno ked poriesis tu bude ti lepsie mne piskalo asi 2-3 mes vkuse v uchu to prestalo, som brala nieco, ale mne sa polepsilo, no moja znama ma pracu, co na chrbticu je narocna a tej uz piska5rokov ked nie viac v uchu

@jeennyv idem to riešiť s fyzioterapeutom. Piskalo vám až v hlave teda hlavne v noci

stellarstar
8. jan 2026
@monitas15

@monitas15 po magnezku áno

monitas15
autor
8. jan 2026
@stellarstar

@monitas15 po magnezku áno

@stellarstar aké ste užívala?

stellarstar
8. jan 2026
@monitas15

@stellarstar aké ste užívala?

@monitas15 zn dr max ale tinitus sa mi vracia takze nezbavila som sa jej

monitas15
autor
8. jan 2026
@stellarstar

@monitas15 zn dr max ale tinitus sa mi vracia takze nezbavila som sa jej

@stellarstar ani vám nezoslabol?

stellarstar
8. jan 2026
@monitas15

@stellarstar ani vám nezoslabol?

@monitas15 zoslabol ale o veľmi málinko

jeennyv
8. jan 2026
@monitas15

@jeennyv idem to riešiť s fyzioterapeutom. Piskalo vám až v hlave teda hlavne v noci

@monitas15 v noci hej ked je ticho je to najhorsie, ale ked povoli chrbtica sa polepsi..magnezium je leppsie na to mne na orl dali na to lieky ale uz neviem ake to bolo 14r dozadu