Skúsenosti s trhaním zubov pri problémoch so srdcom?
Ahojte. Ma niekto doma podobnu skusenost? Bud s rodicmi alebo niekto znamy
Moj tatino 82r je chori na srdiecko a berie aj lieky na zrazanlivost krvi. Zlomili sa mu zuby a ide na trhacku 2 korenov Lekar povedal 5dni pred zakrokom vysadit lieky na zrazanlivost a hodinu pred trhanim uzit 1tbl atb.Nakolko by mohol dostat zapal srdcoveho svalu. Moja otazka ak mate niekoho a bol na trhacke so zdrav.problemom ako moj tatino ako to prebehlo? Neboli ziadne komplikacie?
Dakujem za kazdu jednu odpoved
Treba sa poradiť s lekárom, ktorý mu lieky predpisuje. Ja vždy volám hematologovi, ktorý mi ich predpisuje. Mne kázal vysadiť 5 dní pred plánovaným zákrokom
@unicornlady dakujem Ale ona nieje chora na ❤️ vsak?
@matullienka to je uz vybavene. Kardiolog kazal 5 dni pred vysadit Ja sa len pytam ci jto ma skusenost po trhani ci neboki komplikacie
Ona berie aj lieky na srdce. Neviem presne, čo všetko má, ale niekoľko liekov užíva. Ten zub jej trhali pred pár rokmi.
@jahu348 tak môj otec má okrem ❤️ kopec iných vážnych diagnóz a nejaké komplikácie nemal. Len veľmi záleží aj od človeka a celkového zdravotného stavu

Mojej babke, keď išli trhať, myslím, že len deň vopred mala vysadiť lieky na zrážanlivosť krvi.
Inak prebehlo všetko bez komplikácií.