Skúsenosti s urgentom: Medici na výcviku a problémy syna
Bola som synom na urgente, po futbalovom tréningu mu bolo zle, pocit búšenia srdca, volala som povedali na urgent a tam na internú amb.
V miestnosti kde sa robilo EKG , meral tlak a odber krvi boli dvaja mládenci, všetko by bolo OK keby prvý pokus nevyšiel a krv vystrekla. Mládenci sa ospravedlnovali a druhý odber mu urobil ten čo mal výsačku zamestnanca nemocnice.
Keď sme sa dostali do ambulancie (po príchode o tom ako sa cíti s nami rozprávala doktorka na chodbe s čakaním na výsledky a ďalším čakaním na voľno sme sa dostali do ambulancie po 4 hod. a 15 minútach.) Bola tam tiež medicka, spomenula som to, tak súhlas som podpísala v triaži a aj oni sa musia učiť a že sa zaoberám blbostami, prišla som kvôli zdravotným problémom a oni si len robia svoju prácu a musia sa aj niekde učiť. Prišlo k vyšetreniu syn sa mal problém vyzliecť do spodného, tak to bagatelizoval staršia sestrička sa snažila byť veľmi vtipná...
Myslím že urobilli všetko čo mali, aj anamnézu sa spýtala na všetko, až som si uvedomila kde robím chyby a čo nesledujem. Len všetko okolo toho bolo ako len ďalší prípad.
Neviem rozmýšľam v čom je problém , ale odchádzala som aj v dobrom aj zlom.
PS Syna budú čakajú ďaľšie vyšetrenia..
Doktorke povedal občas vôbec to nerozpitvavala ďalej , ona sa ho pýtala aj na tekutiny aj na spánok. Doporučila mu lepšie spať tekutiny, magnézium. Aj modrinu sa ho opýtala odkiaľ to má jej odpovedal.
Autorka je naozaj jedno koľko krát sa ešte zastaneš syna pre pitie energeťákov. Pokiaľ ti záleží na jeho zdraví, tak fakt sa treba pripojiť na stranu manžela a nie sa ho zastávať, že pije len občas a nepil toľko a toľko. Sú to len jeho slová. Nikde nemáš dôkaz , že ho nepije častejšie. Ro, že ho ty niekam odvezieš neznamená, že za k energeťáku a kadejakým PRIME nápojom nedostane. Si fakt naštuduj na googli čo pitie energeťákov spôsobuje. Srdce má len jedno.

V ten deň a dokonca ani deň predtým ho nepil Na tréning ho majú zakázaný on povedal že naposledy určite asi 2 týždne do zadu Že si kúpili v automate