icon

Skúsenosti s užívaním Candivac na mykózu v črevách

norosko
11. aug 2025
liliputka2131
11. aug 2025

Skus radsej prisnu dietu, cadicaps a probiotika

martinkamaca
19. nov 2025

@norosko ahoj prosim ako ste dopadli s tou candidou v crevach?pomohlo nieco?

norosko
autor
20. nov 2025
@martinkamaca

@norosko ahoj prosim ako ste dopadli s tou candidou v crevach?pomohlo nieco?

@martinkamaca ahoj, stále to mám,zatiaľ nič nezabralo na 100 percent.Oreganovy olej v kapsuliach beriem a k tomu lactobacillus acidophollus - toto probiotikum.Ked dávam pozor na stravu a beriem tieto dve veci,tak je to fajn,no akonáhle zjem niečo čo by som nemala,tak to vidím na stolici, také biele vločky ako keby v nej.
Takže zatiaľ asi tak.Ty máš tiež ?

liliputka2131
20. nov 2025

Baby ja to mam uz vyse roka ,toto je proste zacarovany kruh dost dlho som brala candicaps, probiotika u mna najlepsie zaberali probicus sos obsahuju dajaku bakteriu na kvasinky ,zo zaciatku som skoro ziadne sacharidy nejedla ,nato som brala aj sporanox na kvasinky ,fluco sandoz mal vypadok ,uz asi od leta mi je ok nemam zapchy 🙏ale staci ze vezmem atb a konec

norosko
autor
20. nov 2025
@liliputka2131

Baby ja to mam uz vyse roka ,toto je proste zacarovany kruh dost dlho som brala candicaps, probiotika u mna najlepsie zaberali probicus sos obsahuju dajaku bakteriu na kvasinky ,zo zaciatku som skoro ziadne sacharidy nejedla ,nato som brala aj sporanox na kvasinky ,fluco sandoz mal vypadok ,uz asi od leta mi je ok nemam zapchy 🙏ale staci ze vezmem atb a konec

@liliputka2131 ahoj, a vieš presne ktorý druh candidy si mala? Ja mám candidu glabrata.

zara1357
20. nov 2025
@norosko

@martinkamaca ahoj, stále to mám,zatiaľ nič nezabralo na 100 percent.Oreganovy olej v kapsuliach beriem a k tomu lactobacillus acidophollus - toto probiotikum.Ked dávam pozor na stravu a beriem tieto dve veci,tak je to fajn,no akonáhle zjem niečo čo by som nemala,tak to vidím na stolici, také biele vločky ako keby v nej.

@norosko ja sa spýtam trochu inak- ako si zistila, že máš mykózu v črevách?

liliputka2131
20. nov 2025
@norosko

@liliputka2131 ahoj, a vieš presne ktorý druh candidy si mala? Ja mám candidu glabrata.

@norosko ja mam candidu albicans

maialeo
20. nov 2025

obycajny jablkovy ocot....

norosko
autor
20. nov 2025
@zara1357

@norosko ja sa spýtam trochu inak- ako si zistila, že máš mykózu v črevách?

@zara1357 dr mi robil rozbor stolice,ja som mávala hnačky a tam to vyšlo aj konkrétny druh kvasinky mi určili, ktory je dosť nezistený,napríklad ten flukonazol u mňa vôbec nezabral

norosko
autor
20. nov 2025
@liliputka2131

@norosko ja mam candidu albicans

@liliputka2131 tak to je ten lepší druh,ja mám taký rezistentny

liliputka2131
20. nov 2025
@norosko

@liliputka2131 tak to je ten lepší druh,ja mám taký rezistentny

@norosko skus vyskusat ten probicus sos tam nieje uvedene ze len na konkretny druh kvasinky je vseobecny ale i tak vies to dlho treba brat ja som presla teraz na probiotika s prebiotika, od ceskej firmy ,pôdne ci co sama neviem co to znamena ...ale aspon ze nemas pri tej tvojej zapchy lebo to bolo na sľučku

norosko
autor
20. nov 2025
@maialeo

obycajny jablkovy ocot....

@maialeo ako ste ho brala? Kapsule,či len ste pridávala do stravy? Ako dlho?

norosko
autor
20. nov 2025
@liliputka2131

@norosko skus vyskusat ten probicus sos tam nieje uvedene ze len na konkretny druh kvasinky je vseobecny ale i tak vies to dlho treba brat ja som presla teraz na probiotika s prebiotika, od ceskej firmy ,pôdne ci co sama neviem co to znamena ...ale aspon ze nemas pri tej tvojej zapchy lebo to bolo na sľučku

@liliputka2131 áno,už som si to pozerala,tie probiotiká, vyskúšam aj tie, ešte doberiem čo mám teraz a potom skúsim aj tie čo píšeš.
Ďakujem za radu, snáď sa toho už zbavíme.😁

liliputka2131
20. nov 2025
@norosko

@liliputka2131 áno,už som si to pozerala,tie probiotiká, vyskúšam aj tie, ešte doberiem čo mám teraz a potom skúsim aj tie čo píšeš.
Ďakujem za radu, snáď sa toho už zbavíme.😁

@norosko ale vies co nadej tam je 🤣moja kolegyna uz je pol roka minimalne na atb s malymi prestavkami a ona nic absolutne nevyzrate crevo od candidy a bere nonstop probio takze verim tomu ze s tymi probiotikami sa to da casom upravit

maialeo
20. nov 2025
@norosko

@maialeo ako ste ho brala? Kapsule,či len ste pridávala do stravy? Ako dlho?

@norosko dva dni po jednej kapsli uplne staci

martinkamaca
2. dec 2025
@norosko

@norosko ,ahoj ano tiez zistena pred dvomi tyzdnami dodrzujem dietu riadne,vybrala som antimikotika z toho mam odvtedy hnusnu chut v pazeraku skriabanie palenie jazyk jak horky,beriem aj probiotika a este nejaku tabletku raz tyzdenne ,bolesti nemam velke len to palenie v ustach v hrdle v pazeraku a nejem skoro nic len vodu pijem.Teraz mi este zistili zlcnik.kamene tak na paradu.