Skúsenosti s užívaním Duloxetinu na úzkosť a bolesť
Ahojte užíva niekto? Na úzkosť a neuropticku bolesť?
@anonym_8a69f5 prečo??
@jessi06 užívam pomohla na úzkosť, bolesti nemám
@1andrea111 ako dlho beries si brala.
@1andrea111 a vedľajšie účinky si nemala??
@1andrea111 aké si mala bolesti??
@jessi06 kolkatku mas predpisanu,
@1andrea111 a vedľajšie účinky si nemala??
@jessi06 bolesti som nemala žiadne, bola mi predpísaná na úzkosť a depresiu. Na úzkosť zabrala vynikajúco do dvoch týždňov, na depresiu tiež pomohla. Vedľajšie účinky boli nevoľnosť od žalúdka, ale pri dávke 30 som ich nemala. Beriem dulseviu od januára 25.
@jessi06 bolesti som nemala žiadne, bola mi predpísaná na úzkosť a depresiu. Na úzkosť zabrala vynikajúco do dvoch týždňov, na depresiu tiež pomohla. Vedľajšie účinky boli nevoľnosť od žalúdka, ale pri dávke 30 som ich nemala. Beriem dulseviu od januára 25.
@1andrea111 takze su tazke na zaludok?
@1andrea111 takze su tazke na zaludok?
@anonym_574d1d neviem či sú ťažké na žalúdok ale ja som tieto problémy mala. Ani to nebolo že zle od žalúdka ale také nafukovanie hlavne, nechutenstvo, občas kŕče.
@jessi06 ty mas ake bolesti
@anonym_574d1d neviem či sú ťažké na žalúdok ale ja som tieto problémy mala. Ani to nebolo že zle od žalúdka ale také nafukovanie hlavne, nechutenstvo, občas kŕče.
@1andrea111 vo vedľajšich účinkoch je to spomínané
@1andrea111 a ešte to máš či to preslo? Ja ju začnem brat od dnes

Skúšala som tri mesiace, celé zle.