icon

Skúsenosti s užívaním GymBeam Pestrec a Ashwagandha 500 mg

zdeno525
27. feb 2025

Zdravim, chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti konkrétne s tymito tabletkámi od GymBeam ?

Ak niekto, ako užívate Ashwagandhu najlepšie po jedle som čítal kvôli žalúdku , ale pestrec aj na lačno pre lepšie vstrebanie ? Alebo po jedle ?

Skúsenosti s užívaním GymBeam Pestrec a Ashwagandha 500 mg
zafir01
27. feb 2025

@zdeno525 užívam .. Pestrec nalačno,aj môj otec a pomohlo mu zo zápchou .teda vraví že nie je taký nafúknutý . A aswagahandu mám tiež .obe z gym Beam . Ale tá by sa nemala užívať viac ako 3 mes . Skús uvidíš ,

zdeno525
autor
27. feb 2025

@zafir01 a pomáha aj aswagandha ?
si treba nejakú pauzu potom či ? Aj pestrwc by sa nemal stále užívať a dávkovanie ste dali aké po 1 tabletke oboje ?

zafir01
27. feb 2025

@zdeno525 áno po 1 tabletke . Neviem či pomáha , to muž objednal ,že je to fajn aj na pms 😂 občas bývam kúsok nervózna . Vraj je to lepšie ,ale sama ti posúdiť neviem .

kalifka
27. feb 2025

@zdeno525 aswagandha tá by sa mala jesť ráno na lačno, minule som počula v poscaste niektorom.

zdeno525
autor
28. feb 2025

@kalifka práve ja som počul opačne že pestrec na lačno a aswagandhu s jedlom

sense
28. feb 2025

Dávam si aswaghandu pred jedlom, beriem dlhodobo
@zafir01 ja som ju skúsila práve kvôli pms resp kvôli výkyvom nálad kvôli ms a ovulacii

borka8715
28. feb 2025

@zdeno525 ahoj, konkretne s tymito tabletkami skusenost nemam, ale my uzivame drveny pestrec. Reagujem preto, lebo ked mal moj otec zdravotne problemy, ta som mu presne vyberala vhodne doplnky, ktore by mu pomohli a mne vyslo najlepsie uzivat drveny pestrec. Avsak musi byt nazoja kvalitny. Pestrec sam vie obstarat aj mnohe ucinky, ktore sa pripisuju aswagande. My objednavame 4 roky od vasbylinkar.sk, pripadne si pozri ich ponuku a vela zdravia!

zdeno525
autor
28. feb 2025

@sense pomohlo ?

sense
28. feb 2025
luciq1
28. feb 2025

Prečo užívate ashwagandhu ak smiem vedieť? Ja ju mam tiež doma bo som mala jedno obdobie zle a myslela som ze mi to pomôže,,,len zle obdobie prešlo a ashwagandha zostala ..tak reku ci ju môžem len tak využiť, je mi to ľúto nechať tak

kalifka
28. feb 2025

@zdeno525 každý počul inak a výber si 🤣

zdeno525
autor
28. feb 2025

@kalifka Nie že počul som sa zle vyjadril, ale pýtal som sa priamo v GymBeam

kalifka
28. feb 2025

@zdeno525 no dnes som just sa pýtala aj ja a mne povedali, že ženy by ho mali užívať ráno na lačno. Tie ktoré ho berú kvôli hormonálnym výkyvom - PMS atď..