Skúsenosti s užívaním GymBeam Pestrec a Ashwagandha 500 mg
Zdravim, chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti konkrétne s tymito tabletkámi od GymBeam ?
Ak niekto, ako užívate Ashwagandhu najlepšie po jedle som čítal kvôli žalúdku , ale pestrec aj na lačno pre lepšie vstrebanie ? Alebo po jedle ?

@zdeno525 ahoj, konkretne s tymito tabletkami skusenost nemam, ale my uzivame drveny pestrec. Reagujem preto, lebo ked mal moj otec zdravotne problemy, ta som mu presne vyberala vhodne doplnky, ktore by mu pomohli a mne vyslo najlepsie uzivat drveny pestrec. Avsak musi byt nazoja kvalitny. Pestrec sam vie obstarat aj mnohe ucinky, ktore sa pripisuju aswagande. My objednavame 4 roky od vasbylinkar.sk, pripadne si pozri ich ponuku a vela zdravia!
Prečo užívate ashwagandhu ak smiem vedieť? Ja ju mam tiež doma bo som mala jedno obdobie zle a myslela som ze mi to pomôže,,,len zle obdobie prešlo a ashwagandha zostala ..tak reku ci ju môžem len tak využiť, je mi to ľúto nechať tak

@zdeno525 užívam .. Pestrec nalačno,aj môj otec a pomohlo mu zo zápchou .teda vraví že nie je taký nafúknutý . A aswagahandu mám tiež .obe z gym Beam . Ale tá by sa nemala užívať viac ako 3 mes . Skús uvidíš ,