Skúsenosti s užívaním lieku Citalopram pre uvoľnenie
Ahojte. Dnes som si dala predpisat tento liek od obvodnej lekarky. Nemam diagnozu, nemam depresie ale uz dlhodobo je toho na mna strasne vela, veci sa kopia a neviem sa ukludnit, neviem si sama pomoct aby som sa uvolnila. Tak som sa rozhodla ze vyskusam farmakologicku pomoc.
@anonym_autor keď už, tak by som išla k psychiatrovi predsa má viac skúseností.Ak nemáš úzkosti, depresie, paničky poruchu nestačí len úprava režimu?
@luccija nemam zly rezim. Resp. nie je nic co by som v dohladnej dobe vedela zmenit. Chodim do fitka, primerane k tomu zivotnemu stylu sa aj stravujem. Neodpopieram si nejake potesenia zivota, mam silny okruh priatelov. Nechce sa mi rozoberat co je zle, naozaj mam len zaujem o skusenosti s tymto liekom. Na co si dat pozor, co sledovat a tak.
@anonym_autor ahoj..ja uz 5dni beriem escitalopram a zatial žiadne zlepšenie, ešte silnejšie uzkosti
@anonym_autor ahoj..ja uz 5dni beriem escitalopram a zatial žiadne zlepšenie, ešte silnejšie uzkosti
@murislav mne prizvukovala lekarnicka ze ucinok mam ocakavat najskor po dvoch tyzdnoch uzivania. Cize to je asi ok este u teba.
@anonym_autor mne nesadol, žiadne zlepšenie stavu, nervozita, triaška a pálenie predlaktia:-/
@anonym_autor mne nesadol, žiadne zlepšenie stavu, nervozita, triaška a pálenie predlaktia:-/
@knmmch to palenie ja mavam pri antibiotikach.
@knmmch to palenie ja mavam pri antibiotikach.
@anonym_autor štítnu žľazu máš vyšetrenu?ta robí nervozitu.Ak to je stres tak lieky sú fajn barlička, ale nečakaj, že zjes liek a tvoje problémy sa stratia.Radsej by som si dala guajacuran, magnézium ako začať cestu AD, ak nemáš vážnejšie ťažkosti.Ak ti prvý liek nesadne choď k psychiatrovi.Ja som brala seroxat, ale mala som masívne záchvaty úzkosti obvodná má ani nechcela poslať k psychiatrovi, že mi liek predpíše ona, ale dostala som Brintelix a nebolo mi 3 m dobre psychiatricka mi dala Seroxat za 2 t mi bolo oveľa lepšie.
Ja ho užívam už 3roky,mne pomohol. Síce trvalo to asi 3-4týždne kým som začala pociťovať zlepšenie ale potom to už bolo fajn. Síce ja mám depresie preto ho užívam
@anonym_autor štítnu žľazu máš vyšetrenu?ta robí nervozitu.Ak to je stres tak lieky sú fajn barlička, ale nečakaj, že zjes liek a tvoje problémy sa stratia.Radsej by som si dala guajacuran, magnézium ako začať cestu AD, ak nemáš vážnejšie ťažkosti.Ak ti prvý liek nesadne choď k psychiatrovi.Ja som brala seroxat, ale mala som masívne záchvaty úzkosti obvodná má ani nechcela poslať k psychiatrovi, že mi liek predpíše ona, ale dostala som Brintelix a nebolo mi 3 m dobre psychiatricka mi dala Seroxat za 2 t mi bolo oveľa lepšie.
@anonym_34d03e každému sadne niečo iné.. ..f33.2-s ad mám bohaté skúsenosti😉
@anonym_34d03e guajacuran mi nezabera. Naozaj som si to dobre rozmyslela kym som do toho sla. Nie som fanusik liekov. Ani na bolest hlavy nevezmem kym to nie je nutne. Proste ja som skusala vsetko. Este aj take hluposti ako relaxacna hudba na spanie…

@anonym_autor keď už, tak by som išla k psychiatrovi predsa má viac skúseností.Ak nemáš úzkosti, depresie, paničky poruchu nestačí len úprava režimu?