Skúsenosti s užívaním tabletiek Noprolac 75
ahojte, chcem sa opýtať či tu niekto užíval tabletky noprolac na zvýšenú funkciu hypofýzy produkcia prolaktinu je vysoka, mala by som uzivat 2 tabletky vecer ale byva mi po nich hrozne zle, lekarka mi odporucila skusit po polke a pomaly zvysovat az na tie dve denne uzivam to viac ako dva mesiace ked dam polku je to ok ale akonahle si dam jednu celu je mi akoby na odpadnutie nie to este 2 naraz.... nic ine mi vsak predpisat nevie kedze lieky maju vypadky na trhu ... tak nahodou ci ma stym niekto skusenosti s podobnou znasanlivostou.......
a potom este spominala vam lekarka ze mozete mat potom problem s tehotenstvom ? na endokrinologii mi nic take nepovedala a gynekologickana poslednej preventivke teraz ma vystrihala ze to nieje dobre ze radsej som mala skusit nejaku antikoncepciu co tiez su vlastne hormony ... ale neviem nevedela mi nejako podlozit preco prave antikoncepcia by mi mala pomoct na problem s podmozgovou zlazou ...budem vdacna za vase skusenosti ♥
@ctrl no ved toto mi bolo divne ako ja ku gynekologicke chodim raz do roka nikdy som nemala problemy tak len preventivka a nic viac a teraz na preventivke sa ma pytala na ine liecby a zacala o antikoncepciico mi bolo aj divne ved prave anti je proti tehotenstvu a vysoky prolaktin tiez moze sposobovat problemy s plodnostou .... nechapem ako k tomu dosla ked mas vela hormonov este antikoncepciou pchat dalsie do tela hormony ..... a ja tak pol hodinku az hodinku po citim uplne nevolnost akoby zavraty na odpadnutie kruti sa mi hlava ked si dam polko ked si dam celu dokonca pocit na vracanie aj vracanie, prv som si myslela ze z jedla alebo ze mi nieco nesadlo ale potom som odpozorovala ze to tak cca hodinku po tom ako si dam tabletku asi ked sa v zaludku zacne travit uz tak take stavy mam ....o cabeste mi na endo hovorila ze by pre mna bol lepsi ale nikde sa neda pozhanat
@ctrl bola som lebo na endo mala podozrenie na adenom na hypofyze ale na magnetickej nic neukazalo ziaden nalez akurat ze hypofyza je zhrubnuta tak pravdepodobne ze to bude nejaky mikroadenom ktory nedokaze ani magneticka zachytit no tak aby ak to nahodou nieco tam je aby nezacalo rast nasadila mi na endo lieky...ale neznasam ich velmi dobre .... pytala som sa jej na endo vravela ze pre mna by bol lepsi cabest ale teraz sa neda nikde zohnat tak uvidime no ako dalej :/

@bibka26 ja som doteraz brala 1/2 tablety raz za 10 dni Cabest. Tiež mi predpísali pre výpadok Norprolac 1 tab. , ale ešte som ho nezačala brat keďže ešte mám zopár Cabestu. A ako ti býva zle ako sa ti to prejavuje ? Aby som to vedela porovnať s tebou .
Vysoký prolaktín nerieši gynekológ , ale endokrinológ .