icon

Skúsenosti s Viro Stop

lukasko12
11. feb 2021

Prosim vas ma s tym niekdo skusenost nemusim ockavat ziadne opuchy alebo ine priznaky dakujem za odpovede

jajo1
11. feb 2021

používame už dlhšie, ešte pred covidom, a u nikoho z našej domácnosti (4 ľudia) nespôsobil žiadnu alergickú reakciu - ale podľa mňa pokým nevyskúšate, nezistíte - je to viac-menej výťažok z byliniek

lukasko12
autor
11. feb 2021

@jajo1 to vazne takze je to pravda ze to pomaha pre ten covid

lukasko12
autor
11. feb 2021

@jajo1 mozem to pouzit aj ked necitim ziadne priznaky ale zas kazde rano ma skriabe v hrdle a pokasliavam

jajo1
11. feb 2021

ja naozaj neviem, či to pomáha na covid, my to používame pri prvých príznakoch prechladnutia/chrípke, teda pri škriabaní v hrdle. Teraz si ale čítam príbalový leták a je tam vážne napísané, že vytvára ochranný film na sliznici, týmto fyzikálne bráni prieniku baktérií a vírusov do organizmu. Dávkovanie preventívne: aplikujte 2x denne 3 vstreky do úst (citujem z letáku). Takže áno, odporúča sa to aj ako prevencia. Zároveň je tam ale napísané, že dĺžka liečby by nemala prekročiť 14 dní. Tak si vyber.

lukasko12
autor
11. feb 2021

@jajo1 a vy si davate aj do ust aj do nosa obe naraz alebo ako

jajo1
11. feb 2021

@lukasko12 my len do úst. Do nosa viem, že existuje ako ochrana nosový prášok Taffix, ale s tým nemám žiadne skúsenosti

lukasko12
autor
11. feb 2021

@jajo1 aha takze len ustny no ja mam aj nosni

marrydreamkas
11. feb 2021

ten sprej do nosa ma riadnu silu, skoro vzdy mi slzy vybehnu, ale ucinny ;)

lukasko12
autor
12. feb 2021

@marrydreamkas to vazne

marrydreamkas
12. feb 2021

@lukasko12 no oproti takemu muconasalu urcite silnejsi, vystipe vsetky bacily, verim tomu

lukasko12
autor
13. feb 2021

@marrydreamkas haha no dufam ze nebudem mat potom nic vazne ze budem pozitivna alebo nieco ine

marrydreamkas
13. feb 2021

@lukasko12 tesne pred testom by som ho nedavala, aby to neovplyvnilo vysledok

lukasko12
autor
13. feb 2021

@marrydreamkas nebudem to radsej ani skusat aby som nezostala pozitivna a aby sa mi nieco nestalo

klip0
13. feb 2021

@lukasko12 z toho spreju určite nezostanes pozitivna, to ta ako napadlo prosim ta?

lukasko12
autor
14. feb 2021

@klip0 neviem sisi mi prpacte mi vzila som sa do toho troska uz do tej situacie uz mam zo vsetkeho strach prepacte mi este raz

lukasko12
autor
2. mar 2021

@klip0
@jajo1 takze neopuchne hrdlo alebo nejake vedlajsie uvinky nebudu prosim vas pouzivate ho stale

jajo1
2. mar 2021

@lukasko12 nie, u nás 4 dospelí ľudia nikomu nespôsobil opuch hrdla, pôvodne sme ho používali len pri škriabaní hrdla - teraz si ho viem nastriekať aj preventívne, hlavne keď idem do obchodu, pretože to je môj jediný kontakt s inými ľuďmi, keďže máme doma všetci home office. Ale či má účinky proti covid a ako sa bude hrdlo správať pri každodennom dlhodobom používaní, fakt nemám odskúšané

roja01
2. mar 2021

Chcem sa opytat na ten nosovy spray, ze vraj ma tmavsiu farbu ako ustny a je pocit, ako by bol pokazeny.

armica152
2. mar 2021

ja ho tiež používam asi taký mesiac tak preventívne, každé ráno si streknem 5x do úst pred odchodom do práce , niekedy si ešte aj cez deň dám druhýkrát. , zatiaľ v pohode, je to na bylinnej báze, či to pomáha neviem, ale nemá to žiadne nežiadúce účinky. A ešte dodám že som alergička, na veľa vecí reagujem, toto v pohode.