Skúsenosti s Viro Stop
Prosim vas ma s tym niekdo skusenost nemusim ockavat ziadne opuchy alebo ine priznaky dakujem za odpovede
ja naozaj neviem, či to pomáha na covid, my to používame pri prvých príznakoch prechladnutia/chrípke, teda pri škriabaní v hrdle. Teraz si ale čítam príbalový leták a je tam vážne napísané, že vytvára ochranný film na sliznici, týmto fyzikálne bráni prieniku baktérií a vírusov do organizmu. Dávkovanie preventívne: aplikujte 2x denne 3 vstreky do úst (citujem z letáku). Takže áno, odporúča sa to aj ako prevencia. Zároveň je tam ale napísané, že dĺžka liečby by nemala prekročiť 14 dní. Tak si vyber.
ten sprej do nosa ma riadnu silu, skoro vzdy mi slzy vybehnu, ale ucinny ;)
@marrydreamkas to vazne
@lukasko12 no oproti takemu muconasalu urcite silnejsi, vystipe vsetky bacily, verim tomu
@marrydreamkas haha no dufam ze nebudem mat potom nic vazne ze budem pozitivna alebo nieco ine
@lukasko12 tesne pred testom by som ho nedavala, aby to neovplyvnilo vysledok
@marrydreamkas nebudem to radsej ani skusat aby som nezostala pozitivna a aby sa mi nieco nestalo
@lukasko12 nie, u nás 4 dospelí ľudia nikomu nespôsobil opuch hrdla, pôvodne sme ho používali len pri škriabaní hrdla - teraz si ho viem nastriekať aj preventívne, hlavne keď idem do obchodu, pretože to je môj jediný kontakt s inými ľuďmi, keďže máme doma všetci home office. Ale či má účinky proti covid a ako sa bude hrdlo správať pri každodennom dlhodobom používaní, fakt nemám odskúšané
Chcem sa opytat na ten nosovy spray, ze vraj ma tmavsiu farbu ako ustny a je pocit, ako by bol pokazeny.
ja ho tiež používam asi taký mesiac tak preventívne, každé ráno si streknem 5x do úst pred odchodom do práce , niekedy si ešte aj cez deň dám druhýkrát. , zatiaľ v pohode, je to na bylinnej báze, či to pomáha neviem, ale nemá to žiadne nežiadúce účinky. A ešte dodám že som alergička, na veľa vecí reagujem, toto v pohode.

používame už dlhšie, ešte pred covidom, a u nikoho z našej domácnosti (4 ľudia) nespôsobil žiadnu alergickú reakciu - ale podľa mňa pokým nevyskúšate, nezistíte - je to viac-menej výťažok z byliniek