Skúsenosti s výmenou kolena na Boroch v Bratislave
Pekny den 😊,
caka ma vymena kolena a zvazujem v ktorej nemocnici si ju dam spravit. Pocul som, ze na Boroch v BA maju roboticky asistovanu metodu. Zaujima ma, ci to robia dobre a spolahlivo.
Zazil to niekto na vlastnej kozi?
Ak ano, robia takto vsetky vymeny kolena?
Ako dlho ste uz po operacii a ako koleno funguje, ste spokojny?
Boli nejake komplikacie?
Poculi ste o nejakych komplikaciach? (susedny pacient z izby, znamy)
Je tazke sa tam dostat na operaciu?
Dakujem velmi pekne ❤️
@tomino_domino operáciu mala Zora Czoborova a všetko dokumentovala. Skús si to vyhľadať.
@lucyluska Super dakujem.
ja som bola pred styrmi mesiacmi na klinika orthopedica v ba. V tom case Bory neprijimali pacientov na tuto operaciu. Inac by som sla tam. Maju vyborne recenzie a je to zadarmo. Mna to stalo co to
@lucyluska Super dakujem.
@tomino_domino aj moj otec sa chysta do borov na vymenu kolena, odporucal mu to tam jeho ortoped
Sme z druheho konca republiky
ja som bola pred styrmi mesiacmi na klinika orthopedica v ba. V tom case Bory neprijimali pacientov na tuto operaciu. Inac by som sla tam. Maju vyborne recenzie a je to zadarmo. Mna to stalo co to
@ljmmm Dakujem, za odporucanie. Ako to prosim myslis, ze ta to stalo co to?
@tomino_domino aj moj otec sa chysta do borov na vymenu kolena, odporucal mu to tam jeho ortoped
Sme z druheho konca republiky
@anonym_fbb319 Super, viete uz kedy to budete mat? Nemali ste problem so ziskanim terminu? Dajte potom prosim vediet aku ste mali skusenost.
@anonym_fbb319 Super, viete uz kedy to budete mat? Nemali ste problem so ziskanim terminu? Dajte potom prosim vediet aku ste mali skusenost.
@tomino_domino teraz sme to este neriesili
Buduci rok budeme volat
Ma doveru takze podla mna problem nebude
@ljmmm Dakujem, za odporucanie. Ako to prosim myslis, ze ta to stalo co to?
@tomino_domino v klinike, kde som bola to stoji par tisic, ale termin som dostala tusim za 1,5 mesiaca a vyhovovalo mi to, Tak som nevahala. Operoval ma prof Vojtassak, perfekt. A len pre info. Cakacka v za pat rokov, rk jeden rok, Bory nebrali, tak som nevahala. U mna uz operacia artroskopia nemala zmysel a uz som nemohla zit, ani chodit, ani len soferovat. tobola nonstop bolest den noc

@tomino_domino operáciu mala Zora Czoborova a všetko dokumentovala. Skús si to vyhľadať.