icon

Skúsenosti s vysádzaním antidepresív

saruska1111
19. aug 2025

Ahojte tak prišiel deň D. Vysádzam antidepresíva ale mám celkom obavy aby sa mi všetko nevrátilo spat ľudia v jednej skupine mna strašia že vysádzam skoro atd atd. Že sa mi všetko vráti 3x horšie a lieky už mi nezaberú… 🙈 lieky beriem 16 mesiacov a vysádzam pod dohľadom lekára a so súhlasom pribrala som na nich inak 20kg aj to je jeden z dôvodov prečo sa ich chcem zbaviť.. máte niekto skúsenosti ? Aké to je vysádzať ? Bude mi zle ? Mám plán že budem znižovať každé 2 týždne len o štvrť vychádza to na cca 2 mesiace.. chcem to takto pomaly.. je tu niekto kto bral vysadil a je ok ? Budem rada ak napíšete veľmi mi to pomôže a ukľudní ďakujem ❤️‍🩹🍀

Strana
z2
knmmch
21. aug 2025
@saruska1111

@knmmch tak jasne už jak sa to vráti druhý krát tiež nevysadim ale modlim sa aby to bolo ok.. a keď si vysadzal aj si mal nejaké príznaky ? Lebo ja cítim take návaly tepla bolesť hlavy a trochu ťažšie dýchanie.. ale toto mávam aj pred menštruáciou tak teraz neviem 🤣

@saruska1111 obidva razy keď som vysádzal tak to bolo bez vedľajších účinkov.. ..ale treba fakt pomaly.. ..som vysádzal Aleventu 150mg 28 týždňov..

saruska1111
autor
21. aug 2025
@knmmch

@saruska1111 obidva razy keď som vysádzal tak to bolo bez vedľajších účinkov.. ..ale treba fakt pomaly.. ..som vysádzal Aleventu 150mg 28 týždňov..

@knmmch ja beriem len 50 mg sertralinu a ubrala som len štvrtku.. lenže ja mám výkyv aj keď sa zhorší počasie ako teraz ale nic hrozne

saruska1111
autor
23. aug 2025
@knmmch

@knmmch ahoj môžem ti napísať ?

catherinah
23. aug 2025
@saruska1111

@knmmch ja beriem len 50 mg sertralinu a ubrala som len štvrtku.. lenže ja mám výkyv aj keď sa zhorší počasie ako teraz ale nic hrozne

@saruska1111 beries uplne nizku davku. Ja by som nevysadzala, uzivaj to dalej.

saruska1111
autor
23. aug 2025
@catherinah

@saruska1111 beries uplne nizku davku. Ja by som nevysadzala, uzivaj to dalej.

@catherinah chcem to skusit lebo som strašne pribrala.. a už som teraz 5 dni na nižšej dávke nemôžem cúvnuť 🙈

knmmch
24. aug 2025
@saruska1111

@knmmch ahoj môžem ti napísať ?

@saruska1111 jasné, kľudne napíš🙂

catherinah
25. aug 2025
@saruska1111

@catherinah chcem to skusit lebo som strašne pribrala.. a už som teraz 5 dni na nižšej dávke nemôžem cúvnuť 🙈

@saruska1111 uvidis za mesiac, co to spraví. Ale ak Ti bude zle , vrat to naspäť. Ci chces byt radsej štíhla v depresii?

saruska1111
autor
25. aug 2025
@catherinah

@saruska1111 uvidis za mesiac, co to spraví. Ale ak Ti bude zle , vrat to naspäť. Ci chces byt radsej štíhla v depresii?

@catherinah aj rozmýšľam ze to nevysadim a ostanem na dávke čo som mala..

Strana
z2