Skúsenosti so syndrómom pálenia úst
Burning mouth syndrom… mate niektora skusenost? Dakujem
@anonym_autor Mamka má 12 rokov, nevieme zistiť príčinu, nepomáhajú žiadne lieky od psychiatričky, nikto s tým nechce mať nič spoločné, žiaden lekár nevie pomôcť
@anonym_autor Mamka má 12 rokov, nevieme zistiť príčinu, nepomáhajú žiadne lieky od psychiatričky, nikto s tým nechce mať nič spoločné, žiaden lekár nevie pomôcť
@nellyuana
@hviezdicka002 ako sa to prejavuje, ake vysetrenia ste uz podstupili? Ja som z toho uz zufala
@nellyuana
@hviezdicka002 ako sa to prejavuje, ake vysetrenia ste uz podstupili? Ja som z toho uz zufala
@anonym_autor skončila na psychiatrii ako psychický pacient, každý tvrdí že to je psychika, ale reálne žiadne lieky a vyskúšala ich už kopu nefungujú. Všetko čo sa dá, od CT mozgu po krvných vyšetrení, zistené len tetánia 3 stupňa čiže najhoršia, každý lekár sa tvári že o tom nepočul, jedine keď spí je úľava. Inak každý deň pokiaľ otvorí oči…. Čo je už po 12 rokoch neusnosné ale snaží sa žiť a prežívať….
@nellyuana
@anonym_autor skúšala aj výter z úst nič sa nenašlo… proste neskutočne veľa vyšetrení čo je u nás dostupné ale nič. Majú to veľa ľudí aj v zahraničí ale nikto s tým nič nevie urobiť. Viem že v zahraničí sú nejaké experimenty ale tak….
@anonym_autor skúšala aj výter z úst nič sa nenašlo… proste neskutočne veľa vyšetrení čo je u nás dostupné ale nič. Majú to veľa ľudí aj v zahraničí ale nikto s tým nič nevie urobiť. Viem že v zahraničí sú nejaké experimenty ale tak….
@hviezdicka002 a ma vyslovene len to palenie v ustach, alebo aj nejak inak sa jej to prejavuje?
@hviezdicka002 a ma vyslovene len to palenie v ustach, alebo aj nejak inak sa jej to prejavuje?
@anonym_autor ako keby si človek dal baterku na jazyk a podnebie, ihli nevie k čomu inému by to prirovnala ale jazyk a podnebie ma zasiahnuté
@anonym_autor ako keby si človek dal baterku na jazyk a podnebie, ihli nevie k čomu inému by to prirovnala ale jazyk a podnebie ma zasiahnuté
@hviezdicka002 ano, ja to mam rovnako. Plus k tomu aj taku zvlastnu kovovo-horku chut. Som uz z toho zufala
@hviezdicka002 ano, ja to mam rovnako. Plus k tomu aj taku zvlastnu kovovo-horku chut. Som uz z toho zufala
@anonym_autor ona nemôže jesť pomaly nič korenené lebo to zhoršuje, tak no bohužiaľ asi to je doživotne neviem no snaží sa existovať aké keď je tiež už z toho zúfalá podľa mňa kebyže neberie lieky aj si niečo urobí….. skúste si dať urobiť B12 ešte. Nemáte zníženú štítnu žľazu?
@anonym_autor ona nemôže jesť pomaly nič korenené lebo to zhoršuje, tak no bohužiaľ asi to je doživotne neviem no snaží sa existovať aké keď je tiež už z toho zúfalá podľa mňa kebyže neberie lieky aj si niečo urobí….. skúste si dať urobiť B12 ešte. Nemáte zníženú štítnu žľazu?
@hviezdicka002 b12 mam v poriadku, ale stitju zlazu mi nikto nevysetroval
@hviezdicka002 b12 mam v poriadku, ale stitju zlazu mi nikto nevysetroval
@anonym_autor veľa aj žien čo to ma majú zníženú. Ako dlho to máte?
Jej sa to stalo po neliečenej mononukleóze, myslí si že jej to napadol nejaký nerv
@anonym_autor veľa aj žien čo to ma majú zníženú. Ako dlho to máte?
Jej sa to stalo po neliečenej mononukleóze, myslí si že jej to napadol nejaký nerv
@hviezdicka002 ja to mam od februara, mala som nejaku infekciu v uchu, kvapkala som si na to pamycon, a par dni na to som zacala mat taku tu otrasnu chut v ustach, a po cca 2-3 mesiacoch sa pridalo palenie jazyka, podnebia a lica
@hviezdicka002 ja to mam od februara, mala som nejaku infekciu v uchu, kvapkala som si na to pamycon, a par dni na to som zacala mat taku tu otrasnu chut v ustach, a po cca 2-3 mesiacoch sa pridalo palenie jazyka, podnebia a lica
@anonym_autor asi toto bude príčina, že ta infekcia niečo porušila napadla….
@anonym_autor nechcem vás strašiť ale pokiaľ niečo nevymyslia alebo vám to samej nezmizne tak bohužiaľ už to bude do konca života ako hovorím ona s tým bojuje 12 rokov….
@anonym_autor asi toto bude príčina, že ta infekcia niečo porušila napadla….
@hviezdicka002 musi to byt strasne mat to tak dlho. Ja sa len bojim ze to je nieco nedodiagnostikovane a zlahcovane. Ale tiez mam za sebou mri mozgu, zubara, vytery, gastro… zajtra ma caka este orl, verim ze sa konecne pride na to z coho to mam
@hviezdicka002 musi to byt strasne mat to tak dlho. Ja sa len bojim ze to je nieco nedodiagnostikovane a zlahcovane. Ale tiez mam za sebou mri mozgu, zubara, vytery, gastro… zajtra ma caka este orl, verim ze sa konecne pride na to z coho to mam
@anonym_autor je to strašne podceňované, podľa toho čo píšete tak ste absolvovali úplne skoro všetko ho čo aj mamka a na nič neprišli. Žiaden lekár to nechce riešiť zaoberať sa tým a pritom to je rozšírené a hlavne že mame umelú inteligenciu a neviem čo ale toto nikto nerieši.
@nellyuana
@anonym_autor ja som podstúpila ORL, ster z jazyka, gastro, mr mozgu, samozrejme zubné vyšetrenie a nič... gastro mi povedal, že si mám vygoogliť 😒 to už fakt netreba chodiť k dr....

@anonym_autor ja mam skúsenosť, ale zatiaľ neviem príčinu 😔