icon

Skúsenosti so zubármi

22. sep 2022

Ahojte,máte skúsenosti aj so zubarmi? Doteraz som chodila len zubarkam ženám.No teraz som si našla zubára ukrajinca.Minule som bola unho na preventívke.Bolo na ňom vidno že sa pozeral na mňa znechutene.Je pravda že mám problémy so zubami a treba čo to porobiť.Poslal ma na dentálnu hygienu.To chodíte aj vy?Som sa pýtala kamarátke a nikdy neboli na dentálnej hygiene.Dnes som bola,robila to sestrička.Pytala sa ma či som chodila vôbec neakej zubarke lebo mám v zlom stave zuby.Ano chodila som.Aj keď je pravda že rodičia zanedbali moje zuby,začala som chodiť zubarke ako dospelá.No ešte stále je čo dať do poriadku.Stretli ste sa s tým že zubár sa na vás pozeral s nechuťou?Áno mám zle zuby,no sú ľudia aj oveľa horšie na tom.Ale aj tak lekár nemal by čo dovoliť opovrhovat,je to jeho robota že opravuje zuby.Este pre info začala som zuby riešiť keď som si zarobila na to peniaze.V 20tke.X krát som chodila k zubarkam.Len potom došlo do toho stále niečo iné a peniaze som potrebovala na dôležitejaie veci než na zuby.

Strana
z2
autor
22. sep 2022

@zuzanka.zuzu Ja sa nehnevám na nikoho.No berem to tak že lekár má byť profesionál spraviť si svoju robotu a konec.Ja viem že mám zle zuby,už som si dosť vytrpela pre ne,no to ešte neznamená že úplne cudzí človek si ma môže súdiť podľa chrupu a ešte k tomu lekár.

zuzanka.zuzu
22. sep 2022

ale veď VŠETCI súdia podľa chrupu/prvý pohľad... aj srdce môžeš mať najmilšie, to je jedno, tvoja povaha sa zistí až keď s niekým si dlhšie, no úsmev vidno hneď. ba práveže ten lekár ťa nesúdil - to že sa zatváril zhnusene ešte nič neznamená, len že máš zlý chrup. veď neodsúdil teba. či bol na teba potom protivný?

luscious
Autor odpoveď zmazal
autor
22. sep 2022

@luscious Ja som bola dnes na dentálnej hygiene.
@zuzanka.zuzu Niečo hovoril len som tomu nerozumela,keďže není slovak.

autor
22. sep 2022

Keď to lepšie čisté než obyčajná kefka,poraďte mi sonicku kefku akú kúpiť.Je x druhov na nete neviem ktorá je dobrá.Ale aby pomohlo,nieže len vyhodím peniaze zbytočne.

kaca222
22. sep 2022

Philips sonicare, ale pokial máš problémy s financiami, tak zbytočne kupovať sonickú. Vyčistíš rovnako dobre aj obyčajnou kefkou (Curaprox, herbadent, spokar apod), akurát to trošku dlhšie trvá. Dôležitá je správna technika, ale to verím, že ti na dentálnej hygiene ukazovali.
Ja som zubárka, mám doma aj obyč aj sonickú a aj tak čistom obyčajnou 😄

Strana
z2