Slabosť a tras končatín
Ahojte mám taký problém včera mi začalo taká ospalosť celé doobedie som prespal potom som vstal išiel do sprchy a v sprche mi prišla taká brutálna slabosť vsetko sa mi roztriaslo a ako keby som zacal mat prázdnu hlavu išiel som rýchlo zo sprchy von hľadal starý neurol ešte z minulého roka a ani ten nepomohol išiel som na pohotovosť tam vsetko v poriadku magnezium do žily a domov dnes som vstal a taký cudný trás rúk hlavne keď potrebujem napríklad sa napiť alebo daco opatrne zrobit plus trás noh a take jemne kŕče v celých nohách a pri práci má zas chytila ta slabosť vie mi dakto poradiť čo to môže byt?dakujem
Ale v krvi som mal cukor v poriadku
podľa mňa nedostatok minerálov a tekutín, dlhodobo, treba pravidelne jesť a piť, aby nevznikali hypoglykémie a nemal si nedostatok vápnika/horčíka/draslíka, tabletky an to nestačia
Mama mi zmerala cukor mám 5.0
Minerály dopĺňam a tekutín prijímam veľa to vám môžem zaručiť
Psychika, tetania. Prestan zbytocne chodit na pohotovost, ziadne vazne zdravotne problemy nemas.
Mama mi zmerala cukor mám 5.0
@anonym_autor tak to si hladný ako Čenkovej deti. Žiadny Neurol, najesť sa treba a poriadne.
Ja niesom hladny
Neurol som mal 0,5 a nezabral takze to neni od psychiky si myslím
5,0 je málo, ani mne nechutí ale nútim sa, inak presne ako ty mám potenie, slabosť, tras
paychika, tetania kto ti predpisal neurol treba to rieist s odbornikom na psychiku
Neurol som dostal predpísaný možno začiatkom roka koli občasným uzkostiam
lucka_ke tak neviem no jedol som normálne teraz krídla ryža a furt sa rovnako cítim veď nie teraz vyše hodiny do zadu
@anonym_autor Ako ste na tom s pitným režimom? Podobné príznaky mám, keď som dehydrovaná alebo vyhladovana.skuste v podobnej situácii, akú ste opisovali, začať po glgoch pit nejakú minerálku/bez snahy robiť reklamu, veľmi sa mi osvedčila Magnézia/Napriek tomu, že je teplo,je vhodné pit nápoj izbovej teploty,nie studený
testy na boreliozu robili? vyšetrenie neurológom?
Boreliozu som mal pred rokom robenu

nízka glykémia, telu chýba glukóza lebo nič neješ