Slabosť v nohách
Ahojte.
Moj zdravotny problem riesim uz asi 6 mesiacov. V skratke ako to zacalo a ako to je:
- zacalo to tym, ze sa mi zle dychalo a nevedela som zdvihnut ruku
- chodila som na rehabilitaciu
- kontrola u rehabilitacnej, kde mi napravila chrbat (lebo sa mi zle dychalo)
- dalsia rehabilitacia
- zacalo "palenie" na chrbtovej casti oboch ruk aj noh + slabost
- navsteva u neurologa, kde som mala vysetrenie EMG - vs. ok, rentgen celej chrbtice, kde som mala zablokovane nejake krcne stavce, mierna skolioza a nejaka (teraz to neviem pomenovat) zuzenina v oblasi L
- bola som na dovolenke, kde som bola taka slaba, ze som mala pocit, ze neprejdem ani 5m
- endokrinologicke vysetrenie (vysetrenie krvi) - vs. ok
- ortoped vs. ok a ma poslal este k reumatologovi, kt. ma caka v pondelok
Chodim pravidelne k fyzioterapeutke, kde cvicime, naprava ma... su dni ked mi je dobre, ale su dni ako dnes, ze mam slabe nohy a neviem ci ma udrzia....
Mam 180 cm a 63 kg, cize nadvahou to nie je...
Nikto mi do teraz nepovedal, co mi je :( jedine fyzioterapeutka ked videla popis rentgenu tak povedala, ze ta slabost ruk moze byt z krcnej chrbtice z toho bloku a nohy z tej zuzeniny kt. mam... :(
Som aktivny clovek a toto ma ubija :( a aj to, ze do teraz som nepocula z ust lekarov co presne mi je :(
@ondrisko55 Dobry den.Prosim vas co vam pomohlo? Mam tiez slabost,pisk v usiach...Dakujem
@ondrisko55 presne to mam aj ja. Som doma s dvomi detmi, dcérka uz chodi do skoly, syn 7r autista. Som na ne sama, muz je stale v robote, taha to do kym moze aby nemusel byt doma. Samozrejme, su kvôli tomu hádky furt dookola. Som vyčerpaná, mam tetaniu, vysoky tlak, ktory mi kolíše. Dr nelieči nakolko to mam zo psychiky. Vitaminy pcham do seba, ale nezaberajú tak, ako by dom si to predstavovala. Pridruzila sa mi k tomu aj depresia a úzkosť. Niekedy uz fakt neviem co by bolo riesenie
@ondrisko55 Dobry den dopatrali ste sa nakoniec k problemu.? Som na tom presne tak isto 🤯
@sisg123 aj ja sa tak cítim...

@ondrisko55 ak ti nenasli nic na MR tak to asi nebude SM. Este som citala ze podobne ako SM je Pogresívna multifokálna leukoencefalopatia ktoru sposobuje JCV virus. Skus sa este na toto spytat u neurologa. Mne brali odbery a posielali az do danska ci mam v tele ten virus