icon

SM systém cvičenie

anavka4
21. apr 2022

Ahojte, cvici niekto SM? Je tazke sa to naucit ?

Strana
z2
veronikavaneska
22. apr 2022

@anavka4 áno ak máte akútny problém ono to pomôže veľmi a hneď . SM vám pomôže po mesiacoch mierna ulava...A s platnickami máme veľa skúseností. Odporúčam jogu.

majka2959
22. apr 2022

@anavka4 Ahoj! Vystrelovali mi bolesti do jednej nohy, mám občas tieto bolesti aj kvôli SI skĺbeniu, ktoré sa takto zvykne prejavovať. V poslednej dobe mi robí problém dlhšia chôdza, státie či sedenie. Lekári mi neodporúčali operáciu, vraj teraz sa snažia indikovať ju čo najmenej. Moja známa bola na operácii a cíti sa dobre, nepoznám však podrobne jej diagnózu, bolo to však tiež s platničkami.

anavka4
autor
22. apr 2022

@majka2959 a nevies ako dlho bola znama po operacii pn ?

zuzinabila
22. apr 2022

@anavka4 ja som sa naucila s lektorkou na skupin.cviceni,bola som cca 7-8krat.ked cvicim pustim si video niekedy.a ano,pomaha to.ja mam pol roka obdobie kedy mam chrbat ok🙂to vacsinou po lete,ked vela plavam.jesen a zima su teda v pohode,v jari zacinam citit platnicku,tak zas nasadim SM system do leta a tak dokola.ale lepsie je cvicit pravidelne 🙂

majka2959
24. apr 2022

@anavka4 Písala som tej známej, chcela som Ti odpovedať čo najskôr, ale zatiaľ som od nej nedostala odpoveď.

anavka4
autor
24. apr 2022

@majka2959 dakujem pekne 🙂

majka2959
24. apr 2022

@anavka4 Vďačne. Ak sa mi známa ozve, ešte napíšem.

majka2959
24. apr 2022

@anavka4 Tak už mi odpísala, mala vysunutú platničku L5. Nemala ťažkú fyzickú prácu, takže bola na neschopnosti iba mesiac.

anavka4
autor
24. apr 2022

@majka2959 dakujem krasne za info

majka2959
24. apr 2022

@anavka4 Srdečne pozdravujem.

copika
28. jún 2022

Mam vytecenu platnicku. Skusala som takmer vsetko aby som sa vyhla operacii. Nakoniec som skusila SM-ko a pomohlo. Bola som na kurze vo https://www.falcon1crossfit.sk/sk/sm-system-wor... . Perfektny fyzioterapeut. 3hodinky a naucila som sa cviky, ktore cvicim uz 2mesiace doma. Vrelo odporucam

Strana
z2