icon

Som chorá, alebo iba preháňam?

luciferka157
18. aug 2017

Už minule som sem písala , že neviem čo mi je ..v horúčavách zvyknem mať pocit malatnosti ako keby som bola vo filme dakedy aj mimo horúcich dní , som si dala vyšetriť krv nič mi tam nenašli..som si myslela že to môže byť štítna žľaza ale nie je to to..krv mám absolútne zdravú..budúci týždeň idem na gynku lebo ak krámy sa mi tak trošku nedostavili tento mesiac..poraďte mi dovtedy čo mi je ? Som len paranoidna? :(

issabelll
18. aug 2017

Nemas nizky tlak?

luciferka157
autor
18. aug 2017

Ani nie , no neviem :(

bona_dea
18. aug 2017

nízky tlak, tehotenstvo, psychická záležitosť, zlá hydratácia, nedostatok nejakých živín, držanie nejakej diéty, stres,........a ďalších cca sto možností

issabelll
18. aug 2017

@luciferka157 pretoze najma v horucavach ten sposobuje malatnost,unavu, tocenie hlavy... skus pit viac tekutin a daj si ho zmerat

luciferka157
autor
18. aug 2017

Lebo som si dala vyšetriť krv a som ju mala úplne zdravú, a nechápem čo mi je...a to je najhoršie že si potom namyslam rôzne choroby

misellka_23
18. aug 2017

@luciferka157 Môžeš to mať aj z očí. Myslím na vysoký očný tlak a podobne. Daj si vyšetriť určite aj to, ak na nič iné neprídeš . Ale keď vravíš, že kramy neprišli tak čo ja viem 😕 👶? Držím pršteky nech to nie je nič vážne 🙂

bona_dea
18. aug 2017

@luciferka157 urobili ti určite len základné odbery, z toho sa aj tak veľa nezistí...

tak ak vylučuješ tehotenstvo, piješ dostatok vody, nedržíš dietu, nie si v nejakom nadmernom strese a tak, tak tlač na lekára nech to rieši

catherinah
18. aug 2017

Psychika. Hlavne ked chytas paniku z toho, coti moze byt, asi si nachylna na take stavy.

mareen1
18. aug 2017

http://derealizace.wgz.cz/ Dobre Info z pohladu psychiky aj fyzickych ochoreni...

kamtocumis
18. aug 2017

ahoj ja som tiež taká bola len slabá unavená, potom som 2x skoro skolabovala až ma obvodna poslala do nemocnici a to isté krv úplne v poriadku nič mi nie je, len mám veľmi slabý tlak, tak mi kázali cvičiť, robiť drepy a viac piť, a pomohlo to 🙂 aj väčšie horúčavy prišli a bála som sa ako to prežijem a vpohode, ale ak už cítim, že sa mi začína točiť hlava radšej idem do tieňa..

luciferka157
autor
18. aug 2017

Nie základné, celkový krvný obraz, veľa krvi mi zobrali do rôznych ampuliek a že ju mám zdravú ak rybička ...no neviem uvidím čo povie gynekológ , ale určite si dám zmerať aj tlak

lilyianka
18. aug 2017

@luciferka157 tehotensky test si si robila?