Som druhýkrát zaočkovaná a prešlo 14 dní. Musím sa dávať aj tak testovať?
@lenka188 samozrejme že nie uplne zabiť i ked niektorých ludi ktorí maju zlu imunitu alebo zavazne ochorenia to moze aj zabiť. Chcu s ludi spravit celozivotnych pacientov na ktorych budu zarabať a vyrabať pre nich lieky. Biznis č, 1 testy, biznis č. 2 predaj vakcin a biznis c 3 lieky na choroby spôsobene očkovanim ludí. Samozrejme že na mrtvych sa nezaraba ( pokial to nie su celebrity).
@lenka188 a ešte to vas nenadlo že ludi v nemocniciach neliečia preto aby nemuseli vyplacať dôchodky? skuste sa opytat niektorych ludi čo maju rodinu v TT, alebo inych slabích nemocniciach ako tam dopadli že sa o nich velmi zle staraju a a prevozy inam ak sa to rodine podarí si vybavuje rodina sama.
@jani727 celkovy pocet obci na SR je priblizne 2900. Kolko z tychto obci sa vyjadrilo, ze im pocty nesedia? 5? 10? 15? Aj keby 20, tak je to uplne zanedbatelne cislo. Ktore sa vsak samozrejme da interpretovat tak, aby to bolo co najviac sokujuce a teda, ze pocty vsade vyrazne klesaju. Presne takto funguju dezinformacie. Zrnko pravdy zabalene to obrovskeho bahna vymyslov.
Tak sa dohodnite prosim, ci nas chcu vyzabijat alebo spravit z nas neplodnych alebo celozivotne chorych. A vam nenapadlo nahodou, ze ak budu ludia invalidi, tak zasa nebude mat kto platit dane? A mate dojem, ze mame malo ochoreni, ktore sa liecia liekmi, tak farmaceuticke firmy potrebuju novy liek, ktory budu predavat?
A kam sa snazia tych ludi z TT previezt? Do inej nemocnice na Slovensku? Alebo do zahranicia? Ak na SR, tak z toho vyplyva, ze sa dochodcov snazia zbavit iba v TT. To je taky bizar, ze tomu sama nemozete verit. Ak do zahranicia, tak z toho vyplyva, ze sa dochodcov snazime zbavit iba na SR a inde vo svete nie. Alebo skor z toho vyplyva to, ze v TT je proste zla nemocnica??
@dzepeta... Co ja? Som zdravotná sestra už 25 rokov!... to mne je mu to Vás😒 Robíte zo seba ako keby ste bola hlavný hygienik, či extra špeciálny virolog🙄Áno, môžte sa vyjadriť o očkovaní, ale nie v tejto téme. Túto tému som založila ja a je o testovaní! Tak ak sa chcete hádať a presviedčat ľudí, aby si nepichali do seba to svinstvo -( podľa vás) , tak si založte vlastnú tému a preberanie si to tam.
@dzepeta 😏
@lenka188👍
@lenka188 áno v TT je zla nemocnica to sa poprieť nedá. Mám tam uja nechali ho takmer zomrieť v hodine 12 ho rodina dala previezť do Trenčína lebo ho odmietli dag na kyslík a už nevládal dýchať. A týchto nemocníc je na SR veľká časť kde zanedbajú starostlivosť a len pár nemocníc ako tak vie správne fungovať.