Som po operácii vlasovej cysty na zadku
Dobrý deň prajem všetkým, chcela by som sa len podeliť o svoju radosť, pretože som v priebehu piatich mesiacov bola na 3 (z toho jedna bola s niečím iným) operáciách a táto posledná sa dúfam že už podarila aj keď ma síce operovali len včera, trochu to priblížim, mala som vlasovú cystu na zadku, ktorá sa každé 3 mesiace stále vracala a trápila som sa s tým už 7 rokov, ale konečne sa cítim aj po operácii dobre( aj keď som musela ísť pod narkózu lebo to bolo strašne hlboko) ale konečne môžem opäť sedieť a ležať na chrbte aj keď to je citlivé ešte ale neskutočné sa teším, dnes ráno som pekne vstala ako prvá, pripravila raňajky deťom, išla do obchodu, hrala sa s deťmi a keďže teraz mám chvíľku pre seba tak synovi hackujem hračku, už som aj tancovala od radosti 🤣 prajem každému krásny a pozitívny deň ako mám ja, nech sa vám všetkým darí ♥️♥️
@mikadooo ďakujem veľmi pekne, no už sme stihli s dcérou vyrobiť z plastelíny magnetky na chladničku, takže áno deti sa tešia, hlavne dcéra to veľmi prežívala, bála sa strašne o mňa a hneď ako som prišla domov tak ma vystiskala 🥰 a priateľ ten si robí srandu že namiesto mňa určite poslali nejakého robota keďže všetko normálne robím 🤣 po tej predchádzajúcej operácii som nemohla vstať a teraz akoby mi nič ani nebolo 😁 strašne sa tešíme 😀

@bubik6x to je milé 🙂. Prajem rýchle a bezproblémové zotavovanie a nech to to už nevráti 🙈. Rodina sa tiež musí veľmi tešiť, keď vidí mamku takto dobre naladenú 👍.